Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brodski radnici, ugrabe par sati pa se slikaju po raznim gradovima i plazama.
Ma lepo je, ali imam kolegu pa znam iz prve ruke, hleb od sedam kora, veruj mi.
Sta fali, nek se slikaju, bolje bit ma brodu nego od roditelja trazit 1 km za kafe.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Ajmo malo placene promocije , taj vidi Bosnu kao i ja Havaje , 1x ili nikada
Damir je Sarajlija koji je na master studiju iz elektrotehnike u Minhenu, školuje se i u SAD-u, a trenutno uživa na Havajima.
Da volim onda bi bio nizdlakica i sve fino pisao , a ne kritikovao logicno
mater vam jebemm na havajima 🙌
ZNAM MOMKA LIČNO. DOBAR KO HLJEB, RAJA PRAVA. ISTINA, RADI NA BRODU I NIJE MU LAHKO ALI OBILAZI MNOGE ZEMLJE, BOLI GA TUKI, NEKAD IM DAJU I DA MALO ODMORE.
Kakav crni brod jarane? Moje radon mjesto je jos uvijek ovo: http://www.ee.hm.edu/fk04/mitarbeiter/rusiti.de.html
Ma pusti Adu vidis da se napusio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pratim i ja u dnevnoj pa ne šaljem slike :D
E moje Bosnje ne valja sad ni na kruzeru raditi,samo nek se ne radi nista i pametuje to je za nas. Momak uspio u zivotu i ostao patriota a vi mislioci mislite i dalje...
Sta bih dao da si na mom mjestu, da te mrze a da ti se dive. Damire libo te tuki, pusti ove zlobnike, je*i te havajke i uzivaj. Pozz
ono kad ideš na odmor... majice, tu gaće, tu čarape, tu zastava, tu.... :)))))
Ne ne, zastava je bila PRVA stvar na koju sam mislio. ;-)
Vidim....:)
Čovjek na Havajima sa one dvije iza zastave i on će gledati utakmicu...hahaha...
Naravno da hocu. Sta ces kad dan ima 24 sata! >-)
Jarane na Havajima dan traje 25h.. Anyway. Dobar provod uz tv...
Zar je bitno dali radi na brodu. Covijek vam fino poslao sliku sa Havaja uz dvije lijepe djevojke, a vi odma tako Ja te pozdravljam Damire uzivaj, a ovim hejterima zelim ugodan petak 13 ispred malih ekrana i ako su imali para da plate kablovsku.
Ocigledno takve kao sto si ti. Retarde koje nemaju drugog posla nego valjati gluposti po klixu, i vrijedati druge ljude sve neke face a nemate marke za kafu.
Bas me sramota naseg naroda, sta svasta pise o meni ovde bez veze. Ali nema veze: ja sam OPET uz Zmajeve. A za BiH mentalitet je najveca greska uspjeti u zivotu opcito.
Damire, majstore! Hula, hula :))) Nemojte izgoriti, mislim od ove vatre zmajeva. :))
Trudim se da ne izgorim, ali moram malo. Sretno veceras!
Malo nagori, đe nećeš :)) Sa drugaricama, žuto-plavim. Još su zastavu dobro uzele :)) Jogurta malo i haj. Havaji su to. Sve je moguće :)) Dakle, sretno nam večeras ;)
Tooo Damire :)