Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio bi ga bil puco da je TV skuplji! Na šta se sve pažnja danas privlači halašo!
Pa mozda je ovaj i njemu skup...od kud znas
Jasta je... A pistolj dobio na poklon od karitasa? 😏
e na koga se bosnje ugledaju kada vidim tursku okupatorsku zastavu znam da se Kapetan u mezaru okrece... ne znate historiju vlastitu, bagro neobrazovana!
Husein je tražio da se ukinu neke reforme i povrate neki dijelovi Bosanskog Elajeta, kao i veći stepen autonomnosti lokalne vlasti. Nije tražio samostalnost kako se to danas romantizira. Nakon poraza se preselio u Carigrad i živio medju penzionisanim Janičarima
Pravi su to okupatori, sve crkve i jezici vam ostali netaknuti. Zar se tako ponasaju okupatori?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Montaza
Hvala austrougarcima sto su nas oslobodili od ove stoke.
Nema gluplje sorte od ovih ultra navijača.
Portugal imao više sreće, ona je itekako potrebna u sportu, Yilmaz se danas oprostio od igranja za reprezentaciju,pamtiti ću ga kao i velikog igrača ali i nadasve čovjeka - pravog gentlemana na terenu.
Idiot na djelu
hahahahahahaahahhaha satro
Koji kreten...
🙉
Bravo Klihs, promovišete ispravne vrijednosti i šaljete nam jako važne vijesti. Upravo smo dobili 10 novih debila koji će uraditi još gore stvari, svaka čast!
Ovaj video treba ukloniti što prije,,poražavajuće je ovo gledati,,
Trebao je sebi u glavu
Jel pogodio Yilmaza?