Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Koji glupson - huligan je sto je bodrio klub koji voli ?...a de mi bogati reci sta su oni koji su pucali na njega !
Možda je i malo 30 godina zatvora da se iskorijeni huliganstvo na stadionoma i oko njih. Treba pročešljati i klubove koji finansiraju takve grupe.
da nije bilo emisije ne bi ga ni osudili..od 2006 cekaju...a ovaj \"united force\" klasicni primjer skupine ljudi koji su istovremeno idioti, maloumnici, homofobi, fasisti zadnje vrste.....jednom rijecju ljudski sljam.
Yadovane, pa onaj decko sto pogibe u Listici se jos nije ni ohladio posteno. Kakva crna vlaska posla, huliganija je huliganija, a Sarajevo tu prednjaci.
Jeste bolesni covece...
tako to rade susedi nasi :) svaka cast
sa vlasima iz SMRDLJIVOG brijega (vlasi-ustaše-ISTO SRANJE SAMO DRUGO PAKOVANJE)
MA VLASKA POSLA HAJ JEDAN MANJE