Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim metaka nestane,javite saljem besplatno,ja placam postarinu...
hahahahahahaha allahselamet kakv si ti bijednik, ajde jedan pojas oko struka pa se raznesi negdje u nekom vozu... Znas kako izgleda voz? ne vuku ga konji :)))
A KOD NAS RUZE CVJETAJU? nemojte biti licemjerni,ne prodje ni jedan dan a da neko od pucnjave ne pogine.
kako vas nije stid...pa i kod nas se slicno desava
kaze se u srbijanskom fudbalu a ne srpskom NOGOMETU
samo se pobite, svi do zadnjeg. stoko ciganska.
ko koga laze ovdje ? Momak po njihovim izvorima u stabilnom stanju, a po vasim u kriticnom. http://www.mondo.rs/s166678/Hronika_i_Drustvo/Ranjeni_navijac_Zvezde_stabilno.html
FK \"ČUKARIČKI\" je nastao u radničkom naselju stare Čukarice, duž desne obale rijeke Save, oko fabrike šećera, brodara i malih zanatskih radionica, 4. jula davne 1926. godine. U kafani \"Majdan\" izgrađen je osnivački program kluba pod imenom \"ČSK\" - Čukarički Sportski Klub\". Klupska boja je bila crno-bijela, što je tradicija koja se održala do današnjih dana. Naravno, FK Partizan je UKRAO ove boje 1945. na inicijativu Dr. Franje Tuđmana koji je i osnovao FK Partizan. Pr.vi predsjednik Čukaričkog, tj popularnih \"Brđana\", bio je Miloš Ilić, rezervni vazduhoplovni kapetan 1. klase i pr.vi srbijanski avijatičar. Crvena Zvezda i Partizan su 100% komunistički klubovi u kojima su su i danas 99% navijača 100% prikriveni komunisti.
Ja navijam za FK Bežanija nekako su mi najbliži.
@RAŠO, PA CRVENA ZVEZDA JE 100% KOMUNISTIČKI KLUB, OSNOVAN 1945. GODINE OD STRANE TITA I FRANJE TUĐMANA. FRANJO TUĐMAN JE BIO VELIKI JUGOSLOVEN I TITOV GENERAL, A UČESTVOVAO JE I U OSNIVANJU FK. PARTIZAN. JA NAVIJAM ZA PRAVI SRBSKI KLUB, OSNOVAN 1923. U KRALJEVINI SHS, A TO JE FK ČUKARIČKI. TI SI RAŠO PRAVA KOMUNJARA!!! ;)
SVI SMO MI TURCI Dosta vise negiranja !!
ha ha ha i hoce regionalnu ligu a nismo ni mi nista bolji. Bolje ovako svako svoje ko se plasira u Evropu nek tamo i ganja loptu.
dijete sam iz mijesanog braka, a kada procitam komentare poput vasih samo samo sa zaljenjem mogu reci nisu :(
Ko je za regionalnu ligu? :-)
Tebi braca Arapi? Zar ti nisu Rusi braca?