Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Ibra je Ibra,nema sta kapa dole majstore.
Punac@ dje je Jedinica Bgt?
Zlatan masina bio i ostao !
Zlatan je izbrojao do beskonačno... dva puta.
demontirali ih totalno...
reko ja prije mjesec dana, Ibro zabija preko 20 golova, uzimamo ligu , ligu evrope i community shield(vec smo ga osvojili). ZLATAN IBRAHIMOVIC he is a Swedish hero on a free from PSG he cost us fucking zero 6 foot 5, hard as fuck, he gets the reds excited stick your city up your arse cause we are MAN UNITED!
IBRA TO TI JE NEPOTROSENA GROMADA OD IGRACA KOJA UVIJEK DAJE MAXIMUM, STO STARIJI SVE BOLJI KAO DOBRO STARO VINO.
Imam utisak da je Zlatan vise zapeo, motivisan u Unitedu. Ko da mu je trebala promjena okoline, novi izazov. Tamo se malo ulijenio bio, i zahrdjo, cisto psihologija, on je mogo igrati tamo i sa 70% il manje i opet PSG osvaja i on daje 2-3 gola. Zato kad dodju u kup sampiona, 1/4 finale nije bio spreman, hrdjav dosta. A ovdje je jaca, bogatija liga, i mora vise zapeti, zalagati se, koncentrisati, i trci, ganja lopte stalno, za sad.
A pogba svaka mu cast, majstorski, uzivancija, a za 2 sedmice City-United, Pep-Zlatan, Jose. Pa Liverpool, Chelsea, bice veselo, bas obecava Engleska liga ove godine, ko kad su Ronaldo i Ballack igrali tamo nekad. Samo mi je Rooney sumljiv, jest nabacio fino, i dao go zadnju, al usporava igru dosta u isto vrijeme. Ne znam, al barem stavi Mihtariana mjesto Mate na desno ako vec Rooney starta. Mihi je bio najbolji igrac Bundeslige, i s njim bi bilo puno dinamicniji i kreativniji mislim.
jedan od najboljih i najvecih grande ibra
cuj rezultati?!
vrijeme je bilo i da se MU probudi, cini se kako konacno imaju dobru ekipu koja moze parirati svakome u evropi
protiv Španaca nemaju šanse
Lik sa 34 godine bolje igra od ove omladine, ucite djeco ucite.
IbrakadabrAaaaaaaaa
Zlatan bi se snašao i u BH Telecom Premier Ligi.
Ibraga ce prekucati i premijer ligu !
Dobar Ibrahimovsson
znam da cete me hejtati sad mnogi al veceras sam narucio dres od Ibre i srce mi je kao dzamija jer svake sezone sebi priustim nesto iz kluba Uniteda vec godinama ... ove godine smo prejakiii i napokon u utrci za tituluuu :) :) za koju godinu aBd od bosanske plate moram priustiti put na teatar snova ... :)
@sefika007 Sta te briga ko hejta, furaj svoje jednom se živi, mani se kompleksaša i hejtera živi jbte
Majstor svog zanata