'Sam je htio pucati u zadnjoj seriji'
238
Nani: Ronaldo je lagao, htio je pokupiti svu slavu
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ČUJ POGODIO GREDU, JE*EM TI JEZIK! -.-\'
mali mamin umišljenko ! neka su ispali samo zbog njega mi je drago
Ronaldo, izgleda ne može imati i zalizanu lijepu frizuru i dobro igrati. Mora se odlučiti ili za jedno ili za drugo. Šteta.
uvehnuoooooooooo narcisss zesciiii
portugal je posiopu kada je u drugom poluvremenu ronalda pomjerio s krila na mjesto spica
To tako možda kod tebe na PES-u/FIFA-i, levatino
Ljubomora? :D Kupi si mozak budalo
Stvarno, čuj \'greda\', \'zaleđe\', \'kut\' a imamo naše m.aternje corner, offside i stativa Glupave t.i.t.o.b.a.l.i.j.i.c.e.
nani ljubomorno đubre :D
@ RONALDOOOOOO.....Messi će umrijeti akobogda......kao što ćeš i ti.....i ja i svi mi jednog dana.....samo polako i strpljivo čekaj svoj trenutak....i malo pažnje će ti biti poklonjeno.......
@haj ba to nije bilo na sp nego u prijateljskoj utakmici. tu utkamicu je portugla dobio ako se ne varam sa 4-1
ronaldo jesete mozda patriota, veliki portugalac. ali ovo prvenstvo je igrao samo za zlatnu loptu i da nadmasi messija. na svaku kritiku je odgovarao pa i messi nije osvojio kupa amerka, gol posvetio messiu i u izvodjenju penala zelio je postici zadnji gol pa da clanci budu ronaldo odveo portugal u finala. ne znam zasto je toliko opsjednut messiem jer messi ga samo kulira i radi svoj posao. a nadam se da su pojedini vidjeli preko spanije da je barcelona isto kao cica sa ku..inom od 30cm ali impotentnih bez messija. a messi kada se pojavi djeluje kao viagra od 500mg
vasa ljubomora prema Cristianu je nesto nevjerovatno.Navijac sam Barce ali iskreno uvjek previse kenj.a.te o njemu.Pa normalno da je on htio pucati peti i donijeti pobjedu svom timu tako,on ima potpuno pravo na to,kapiten je i jedan od najboljih igraca na svijetu realno !.Covjek realno je bio ufuran u Manchesteru u posljednje vrijeme se smirio ima dijete lik sad vidim cesto ucestvuje u mnogo humanitarnih akcija zato molim vas dosta vise price o tome kako je mamin sin,gay ili nesto slicno covjek je realno zvijezda i igra svoj fudbal.Messi mi je dosta bolji ali i CR je takoder jedan veliki igrac a i osoba !
Nani hoćeš sad da se izvadiš za onu glupost koju si napravio na Svjetskom prvenstvu,kada si onakvu Cristianovu majstoriju protiv Španije upropastio tako što si potrčao da ti daš gol,i htio ti da pokupiš slavu a ispao najveći glupan pred milionskim auditorijem...haj ne kaki mame ti
Jel ti mislis da on moze sam igrati, ja mislim da su svi u portugalu dobro igrali, a ne samo on.. Ne vjerujem da je ronaldo igrao dobru odbranu, pa da je samo on zasluzan za onakav rezultat protiv spanije.. Mislim da je pravo tesko ne primiti gol od spanije u 120 min, jos plus citav vezni red portugala je vrsio pritisak na spance.. Tako da vjeruj mi da nije jedna onakva ekipa samo ronaldo.. ;)
izgubi loptu upravo zbog toga sto jebicno prepotentan
samo se zivota vam naredni put plasirajte direktno ili ispadajte skroz, dosta nam je baraza sa vama.