Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...like i said, it's all the money things :)
Jarane jesu i pare, yebi ga pos'o je pos'o ali isto tako, Sušić 'teleća', šta misliš koji bi epiteti krasili Vahu :D
uh, jeste mi ko' pravi Englezi, mashallah..
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
jeste vise dosadni sa tim hoce-necel
pogresna tema xd
KE$ KE$ XXL $-$
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba postovati svaciju privatnu odluku pa i Vahida Halilhodzica. Ako iskustvom i znanjem moze pomoci ljudima iz saveza i to treba prihvatiti. Sad se mozemo okrenuti i drugim kandidatima objektivno analizirajuci njihove vrijednosti bez puno navijackih strasti.
prvi komentar koji je na mjestu
Samo su budale ostale iznenađene ovom odlukom.
Nismo iznenadjeni, mozda malo razocarani. Ali, sta je tu je. Treba analizirati kvalitete ostalih kandidata i pokusati odabrati najboljeg.
Covjek zna kakvo je stanje u savezu i uopce. Po svoj prilici trazio je da mu se niko ne petlja u posao. Da izabere po svom izboru saradnike u strucnom stabu. To naravno nedaju ovi majmuni iz saveza. Vaha je pametan covjek. Nisu mi nikako jasni ovi komentari tipa on samo gleda lovu. Patriotizam. Suplja. Sta bi to trebao gledati. Covjek zivi od toga. I po ovome se jasno vidi ko koliko vrijedi. Halilhodzic i Bajevic nisu nesto bili zagrijani od pocetka i evo sada se vidi da mogu dobiti bolje ponude. A bili bi najbolji izbor. Ovo sto je ostalo od domacih je furda koja nemoze nigdje i sada bi se uhljebila. Vjerovatno je ovaj Rajevac najbolji trenutni izbor.
Nek si Vaha, svaka cast! Mani se cirava posla! :) Nas narod bi nakon izgubljene 2 utakmice po tebi pljuvao!
kako kad je covjek umoran
vodio ti par utakmica i nek te otjeraju,
Vaha se opeko kod Mamica u Dinamu, bas sada da dodje sa nasim ljudima radit je uvijek bilo nerealno. Vahin izbor da ne bude selektor treba postovat. To je na njegovu dusu, nije na niciju drugu..
...m`rs...
Nek bude onda Barbarez,,,,ako i on odbije,,onda napravimo repku u klikerima ,,i budemo odma prvaci
Nevjerovatno kako milioni djeluju relaksirajuce na pojedince. Jucer bi umoran, odmori se caskom miliona :-D
Nemojte srat raja nije sve oko novca covjek je sigurno postavio uslove od kojih je glavni da mu se smrde iz saveza ne uplicu u poso i ne zahtjevaju da ubacuje neke lokalne nazovimo fudbalere to je i susica poslalo sa klupe!
DAJTE BARBAREZU SANSU. Vala, pošteno rečeno, ako su se mogli oprobati haman svi:od Muzurovica, Miše, Hadzibegica, Sliskovica i ostalih bez nekih rezultata i iskustva, onda moze i Barbarez. Narod kaze: B A R B A R E Z A Z A S E L E K T O R A !!!
Ima li Sergej uopste trenersku licencu?
Sretno Vaha. 2.2 mil Eur je cifra koja se ne odbija. Covjek bi bio lud da ne uzme te pare. A i bice nafake za Rodjene..
Pogledaj mu CV, moze biti menadzer Arsenala.
Ko ga hebe. Nacemo mi nadimak i njemu. Ha ja. HAJMO PUCAJTE PRIJEDLOGE ZA NADIMAK PA CEMO PROBRAT NEKI. Evo da pocnemo sa 1. VAHA AZDAHA; 2. VAHA CIFUT 3. VAHA ŽBAHA .... nest neam inspiraciju sad :(
Lafo umoran, a hoce egipat, vaha mrs izdajnice!!!
Evo ga pljuju, a da nije ni jednu utakmicu izgubio. Zasto tako?