Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maknite ovu naslovnu fotografiju!!! Zar nemate nimalo postovanja?!!!
drži se macko ! : (
Fack the Garonja
Znam da ovo nije ni najmanje bitno obzirom na situaciju, ali ako neko moze da kaze kakva je to slika bila pa svi napadaju \"onoga ko je postavio\"?
utakmica je prekinuta vise iz razloga, sto njegovi saigraci nisu psihicki u mogucnosti nastaviti istu.. sto vjerovatno trener zeli da bude uz momka, i sto na taj nacin zele da pokazu postovanje prema svome kolegi, prijatelju.. a kazete fudbal je posao ko i svaki drugi, ja mislim da meni na poslu umre radnik, da bi vjerovatno zatvorio firmu na nekoliko dana, a ne bi ga samo poslo mrtvackim kolima i nastavio sa radom..
Po mom je svaki zivot isto vrijedan, a milion puta je pozlilo navijacu i neki su cak i umrli i nikada utakmica nije prekinuta radi toga, niti je utakmica prekinuta kod nekih teskih faulova, lomljenja kostiju itd. Fudbal je posao, i kao i u drugim strukama moze se umrijeti radeci taj posao. Ali to ne znaci da treba svih npr 40 000 ljudi koji su dosli da gledaju ljude koji rade svoj posao da se vrate kuci jer je nekom pozlilo. Jednostavno ste istrenirani da vam ljudski zivoti nisu isti, nego ako pozli npr Alexu Fergusonu na utakmici, onda daj sve zaustavi, ako pozli Memhedu Opancicu na istoj utakmici na tribini onda je sve ok i niko se nece pocesati. Eto vi dusebriznici, humanisti, i principijelni pa kao svi ko jedan skocili da mi date negativne \"glasove\". Sjetice te me se kada neko od vas bude taj kome je pozlilo, a vi ostali nastave da uzivaju.
Uklonite sliku! Zamislite da je vaš brat u pitanju, da li bi postavili?! Momče, nadam se i molim da preživiš!
http://www.youtube.com/watch?v=3ekBJG7lc58 Snimak od 7 minuta...strašno! Brz oporavak želim !!
uklonite sliku !
Sky Sport News: Hospital: Bolton\'s Fabrice Muamba in stable condition after collapse ČESTITKE MAJSTORE !!!
Po tvom sta god da se desi na terenu utakmica mora da se nastvi?
Bas gledao tekmu, stvarno strahota, respekt engleskim navijacima, nadam se da ce oporaviti akoBogda
I to je sport, ipak nema smisla da se utakmica prekida. Ljudima pozli cesto, neki cak i umru, tu se nista ne moze...
se stari i nadamo se st brzem oporavku
BREAKING: Ambulance crew confirms that they got Muamba breathing again :D Hvala Bogu
Drz\'s kralju .
Želim onome koji je objavio ovu fotografiju da se uskoro nađe u istome, po mogućnosti još gorem, stanju! BAGRO JEDNA ATEISTIČKA-NEMORALNA!