Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao navijac Slobode zabrinut sam,Azmir odlazi, sumnjiva lica opet se uvlace u klub,bojim se da cemo opet traziti krivca u Sarajevu za nas neuspjeh
ruši se sve vec a neki dan evropska sloboda? koji seljaci
Evropska Sloboda je projekat od 4 godine, a ne projekat preko noci. Navijaci su zvizdali za nezalaganje pojedinih na terenu, svi znamo njihov maksimum, ali sa vise truda se moze nadoknaditi ono za sta nisu sposobni.
@sonicno : sta ima jos?
pa gdje ce stranca, pola igraca nema veze sta cojk prica
Pomocni trener, koji ima profesionalnu trenersku licencu i dugogodisnji njegov saradnik, je Zenicanin i on je tu da prevodi i asistira u radu.
........nije vam valjo trener svih trenera...........a sad grcajte.............