Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgori su ovi što mijenjaju dresove
ko bosnje sto mjenjaju turske u bosanske
yebo ti turski dres mater nikad ga nisam obukao niti cu
Ouu sto ga šuknu čovke talibanima i ostalim hrvatomrzcima.
Sukno ti ga mami...
kome ga je shukno pitanje je sad... i kome je teze palo to sto je covic obukao dres zmajeva i sliko se pored ljiljana i to je pitanje sad ... a i to sto on ima para da ode tamo i ostane mjesec dana i pritom uziva u letu prvom klasom, hotelima sa 5 zvezda i svemu drugom a ti se prepucavas na klixu sa talibanima i hrvatomrscima i to ti je nesto o cemu bi trebao razmisliti prije nego otvoris usta... pa kazes ili napises...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa naravno, čovjek navija za države koje voli :)
Nedavno slušam raspravu Hrvata i Bošnjakinje. Ona onako tolerantna, kako je to i inače slučaj, njega uvjerava da on ne može biti Hrvat jer je iz Stoca i da to znači da je on time Bosanac, da mu je Tuđman isprao mozak '93... On joj govori kako se svi njegovi u familiji deklariraju kao Hrvati otkad se iko sjeća. Također ju pita kako su se ona i njeni deklarirali kroz prošlost, na što mu ona obimno i mudro neodgovori. Kasnije izvadiše neke stare fotografije i slučajno u tim papirima nađoše stare dokumente od prije II. svjet. rata njenih dede i nane. Kad tamo, slučajno, dedo Arif rođen u Višegradu, po nacionalnosti slučajno Hrvat, nana Tifa rođena u Varešu, po nacionalnosti Hrvatica!!! Inače, suvišno je reći da je Arif '91. po nac. bio Musliman,a danas je Bošnjak, Tifa je od Jugoslovenke postala normalna Bosanka (jer su drugi nenormalni), njihova unuka je, eto, Bošnjakinja (ma šta god to značilo), a njena ćerka se na proteklom popisu nacionalno nije ni izjasnila! Smijat se ili plakat???
pa ne moze vam nitko ugodit ne pase kad obuce hrvatski dres ne pase vam kad obuce bosansko-hercegovacki dres, stvarno ste stoka al samo ovi sto seru protiv al to je zanemariva skupina jadnika koji nevole ni sebe a kamoli koga drugoga
Sta si se savio ko kifla nije sramota.
U svakoj normalnoj drzavi ovo bi bilo glupo komentarisati ali kod nas je ovo hit da je covjek koji radi za drzavu obukao dres te iste drzave i navija za nju. Zamislite da recemo gradonacelnik Atlante (drzave Georgia) koji je crnac ode u Brazil navijati za recemo Nigeriju i usput obuce i dres Amerike, to je nezamisljivo.
To Čova balijo hahaha
a Iljo Dominkovic?
Kako je moguce da na jednoj slici ima stomak a na drugoj nema..!?
Slika sa Begovicem je obican falsifikat, zar je moguce da ste nasjeli?!
Dragane, Zlatni ljiljane!! :D :p
Svaka cast i osta ziv nije to toliko strasno biti iskren
http://youtu.be/GLfmgudQfaM Miloradova omiljena................
Toliko smo mali , zivimo u toliko maloj drzavi punoj podjela po nacionalnosti , rasi , religiji ... državi gdje političari nemaju fakulteta , a školovani čuvaju ovce , državi u kojoj 1/3 budžeta ide na plate ,, onih iz vrha ,, , državi koja je u toku rata izgubila 500.000 ljudi , što migracijama , što svirepim ubijanjem od strane agresora , državi u kojoj na svakom koraku imamo po jedan spomenik poginulim borcima , državi u kojoj penzioneri nemaju za hljeba , a pojedini , zaboravljeni , roditelji krpe svojoj djeci odjeću , državi koja nema mira ni nakon rata , i svi smo mi svjesni da će ovdje doći do ponovnog velikog sukoba , kad' tad' , bio politički , ili nas možda ponovo izdala " Majka Evropa " , ali opet volimo našu majku Bosnu neki kažu "Malo jada od države" , neki kažu da ovo i nije država , ali mi furamo svoj fazon , uzdignuta glava , BOSANSKI PONOS BRATE !
Al' mijenja dresove, ali ne može bez ono BOSNA, i kako god da okreneš ostaje Bosna. Ako navijaš "herceg bosna", herceg bosna znaci i dalje spominješ to tako drago ime, Bosna i Hercegovina.
OVO MI JE PREJAKO, ČOVIĆ LAFO BODRI ZMAJEVE USTAŠA ANTE S PORTALA ZA KOJEG SVI ZNAMO DA JE BIO NA MAKSIMIRU KAD JE ŠIMUNIĆ URLAO ZA DOM....NAPIŠE KAKO HRVATI NAVIJAJU ZA BIH I VI GA PODRŽAVATE.....KAO ŠTO STE IH PODRŽAVALI PRIJE UTAKMICE S BRAZILOM PA ONI ONAKO "UKRASIŠE" MOSTAR I ZAPALIŠE VAM ZASTAVU U KISELJAKU BRAVO DEBILI KOMUNJARSKI
SPREMAJ SE I TI, JESI NABAVIO BH ZASTAVE DA PALIŠ SA SVOJIM USTAŠICAMA KAO NEKO VEČE KAD JE IGRALA HRVATSKA S BRAZILOM