Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte misliti drugome ono sto ne zelite sebi. Sretno Tino!!!
Bordeaux i Sevilla ga žele u Hajduku.
@sbiljeska http://www.givemesport.com/531021-chelsea-in-talks-to-sign-lovre-kalinic-tinosven-susic http://www.express.co.uk/sport/football/547433/Chelsea-first-refusal-Hajduk-Split-Susic-Kalinic-transfer-news http://www.girondins33.com/Breves-6521-tino-sven-susic-decrit-par-footballski http://svqfutbol.com/2014/12/28/el-sevilla-el-mejor-situado-para-fichar-a-tino-sven-susic/ Hoćeš još? :)
Ne bi me čudilo da ga Meša pozove, jer je on jedini od igrača iz Hrvatske lige koji je zaista talentom i kvalitetom zaslužio da bude pozvan u reprezentaciju. Mi smo ga zamrzili iz razloga jer ga je Sušić zovnuo na SP iako nije zaslužio i gurao ga u prvi sastav, iako nije zaslužio. Zaslužio je jedino da bude pozvan za repku i to je to, za razliku od Vršajevića, Kvržića, onog iz Austrije itd..
Nemoj da ga zove svega ti.Na njegovu poziciju treba zvati Stilica koji je igracina dokazana.
Ja volim Štilića jedno 100 puta više nego Sušića, ali ništa ni on nije više dokazan, osim u Poljskoj ligi. Igrao je za reprezantaciju i u tim igrama nije ništa pokazao. Da li Štilić zaslužuje poziv? DA! Da li Sušić zaslužuje ? Da! Ko je bolji nisam siguran, vjerovatno ih nijanse dijele, s tim što je Tino mlađi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj se djecko moze prodat samo i iskljucivo zahvaljujuci belgijskom pasosu pa da se racuna kao domaci igrac (EU).
http://www.givemesport.com/531021-chelsea-in-talks-to-sign-lovre-kalinic-tinosven-susic http://www.express.co.uk/sport/football/547433/Chelsea-first-refusal-Hajduk-Split-Susic-Kalinic-tr ansfer-news http://www.girondins33.com/Breves-6521-tino-sven-susic-decrit-par-footballski http://svqfutbol.com/2014/12/28/el-sevilla-el-mejor-situado-para-fichar-a-tino-sven-susic/ Hvala ćao
Izvor: Germania Sportagentur
Bravo Tino, sretno u nastavku. Klixovim kvazistručnjacima začepi usta!
Previše je očigledno da momak nema smisla za fudbal tako da ti treba da ćutiš. Da nije tako već bi se prodao. Javi se ti, ali nako prelaznog roka baš da vidim gdje će to završiti. Ja mislim da bi ga Hajduk pustio besplatno samo da ga se riješi.
Momak je izabran u najboljih 11 hrv. prvenstva, iz Hajduka jedini uz golmana. Sasvim dobar igrač koji može napraviti karijeru u nekoj jačoj ligi i igrati u reprezentaciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo i kod nas u gradini se interesuju..
Koliko je samo ispastalo igraca u repki zbog ovog magarca i hocete na bilo kakav nacin da ga ugurate Mesi,pa sta i da ode u Evropu imao je SANSU tj.adzinu ,,uslugu,,i nije ni za klupu po svojim igrama
Ispastala je cijela ekipa.Od Egipta kad je prvi put igrao sve je naopako krenulo,bas sve
A i NK "Konjodar"!
PSG?! al' vi lupate jbt... Nije ni spomenut
Tesko ce neko nasjesti na ovog fol igraca. Pa on u nikad slabijem Hajduku ne moze iskorak da napravi,momak ne zna i to ti je
nek ide gdje hoce al nek zaboravi repku
kakav odron....
ovo safet placa clanke. ostalo mu para jos malo pa haj da uradi ista za familiju
Hajde budalo jedna!
Pa sto nece u Celzi ili Arsenal? Ne godi mu klima ili......?
Tino je tebi nabio opasne komplekse :D
Ne kontam,valjda pokusavas biti smijesan ili sta? Neki dan pisalo da je delegacija Hajduka u Londonu i razgovara o prodaji Sline Svena sa Celzijem i Arsenalom,ziva istina.Posto je Split suncan a London kisan grad,kontam da mu to ne odgovara,grijesim li?
otisao je i stevanovic u sevillu,pa se njje proslavio