Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolja je ona turkinja što mi izbaciva na instagramu svako malo..
Hrebak Ma
Kako je samo čudan ovaj svijet, dok neko plaća da gleda ovakve (sasvim obične) djevojke i one zarađuju pravo bogatstvo na "pokazivanju tijela" normalni i moralni ljudi se ubiše od posla. Ko je ovdje lud a ko normalan, teško pitanje, ali ove "nemoralne" očito uživaju u životu i moralnim polako ali sigurno mijenjaju svijest. Ono čega smo se nekad stidjeli (i nazivali pravim imenom) sad bogato nagrađujemo.
Zovite muriju neko joj ukrao cike 😏😏😏
Jest jest Kačavanda je probo
dobra jest najbolja nije ni blizu
Nist pos.
Ova krava zarađuje možda 100k eura mjesečno od onlyfansa. I šta misli da će postići vezom sa Rodriguezom. Lik imao finu ženu i dijete pa se proqrvao kad je prešao u Real. Baš će ovu sa onlyfansa paziti i čuvati, zeniti je. Nabiće je nogom čim mu dosadi. Ne razumijem ove žene koje dozvole sebi da budu nekome krpe.
Nazalost, svijet tako ne funkcionise kako si ti napisala. Ne razmislja ona o udaji, vec o samopromociji, a musko kao musko, uvijek ce se naci neko da ovo odrzava. I to je jedina surova istina. Evo, zena je i na klix dospjela, koliko god mi pljuvali, zaboli je briga, nista njoj nece faliti, bar nista od onoga sto i zeli za sebe.
Rava ostaje rava.
Sad mozemo mirno na spavanje