Privukla njegovu pažnju
18

Najzgodnija odbojkašica današnjice Key Alves u vezi sa bivšom zvijezdom Real Madrida

E. K.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Najzgodnija odbojkašica današnjice, ali i jedna od najzgodnijih sportistkinja uopšte Key Alves je, prema informacijama iz Brazila, u vezi sa bivšom zvijezdom Real Madrida Jamesom Rodriguezom.

Kako tvrde mediji u Brazilu, mlada odbojkašica i kreatorica sadržaja na platformi za odrasle Only Fans, je provela dva dana sa kolumbijskim nogometašem.

Navodno su se družili u njegovoj kući u Sao Paulu odakle se odbojkašica javila sa nekoliko videa. Snimala se u kući, ali i u bazenu.

Također, u nekoliko navrata je nosila dres Sao Paula, kluba gdje James sada igra. U jednom je videu napucala loptu preko ograde pa ju je James s prijateljima poslao po nju uz salve smijeha.

"Uvijek sam se voljela fotografirati i pokazivati svoje tijelo, te raditi u marketingu. Mislim da je to tajna svega što sam postigla danas. Zaradim 50 puta više od digitalnih platformi nego od odbojke. Pogotovo na OnlyFansu jer su mjesečne cijene fiksne", rekla je Brazilka koju na Instagramu prati 13 miliona ljudi, a koja je shvatila da od odbojke neće previše zaraditi te se posvetila Only Fansu.