Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota na šta je svijet spao. Vrhunski hirurg nikad u životu vidjeti neće 20 mil.
Modric zasluzuje istu plati realno
Ne znam zašto toliki minusi, Bosanac sam ali Modrić je nositelj igre Reala zadnje 2 godine i jedan od najboljih veznjaka na svijetu... bez njega i Ronalda Real nije Real.
Nije Kros nego Kloc.
Nije 20,vec 10.20 miliona je bruto plata,ali to se ne gleda,da je tako onda bi se pricalo da su Messi i Ronaldo placeno po 50 miliona. Kakav skart od novinara,ne razlikuju bruto i neto dobit.
pa valjda onda neto.. bruto je neoporezovana plata.. plata od koje se jos odbiju socijalne takse, penziono i porez.. a neto je ono sta se na kraju dobije na racun..
@MilaNemila Pa da, i njegova bruto plata je 20 miliona eura,to nigdje an svijetu ne govoris e imam bruto dobit toliku,pricas o plati koju ti dobijas u svoj dzep.A Kroos ce u Spaniji poslije svih tih poreza dobiti 10 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dje je Messi na listi?