Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Večeras me na utakmici najviše zadivio Ivan Sesar koji je na poluvremenu izašao na teren i vježbao, jednom je šutao prema golu i pogodio je jednog momka koji dohvata lopte, prišao je momku izvinuo se i zagrlio ga! IVANE SVAKA TI ČAST!
one pi č ke od osiguranja mi nedaju zastavu sa ljiljanima na tekmu da unesem .......
jebo im karadžić m...,nek onda unesu njegovu zastavu sa orlicima
Simpatično je bilo gledati klince kako grizu protiv naših najjačih odabranih u tom trenutku što je bilo na raspolaganju Sušiću. Mladi su igrali po meni sa jedno 80% snage, a stari 25% al kad odluče dati gol nekih 50%. Vodilo se računa o startovima što je pozitivno! Ne mogu a da se ne sjetim malog Hajrovića sa komentarom kako je on jak u skok igri i kako će Džeko vidjeti kako ga je teško proći...hehe...a onda tup - Džeko ga otrese u skoku i zabi glavom rutinski (mislim da je dijete u tom trenu shvatilo koliko je Džeko stvarno stvarno beton igrač)...Nek je mali zaigrao za nas - i fino je odigrao, ali ipak mislim da on mora još pure jesti i smanjiti visoko mišljenje o sebi, ipak je mlad!
BIH
Najjaci bh tim je ZELJO !!!
ocekuje nas svijetla buducnost u sportu , oni su ponos nase drzave :)
jesam reko da će naši dobiti
svaka cast zmajevi
Lagano uigravanje uoči pobjede aBd nad Latvijom. Jedino ono pod Bijelim brijegom mi pokvari raspoloženje,preko 7 hiljada gledalo trening hr reprezentacije,al sta ces,njih natjerati da vole BiH ,uzaludna misija...
Ovako trebaju uvijek kada se uhvati vremena se isprobat mladji protiv starijih,a kako sma vidio ima i u mladoj reprezentaciji dosta kvalitetnih igraca.A sad Latvija Zmajevi sretno.
Gledo, zadovoljan! :)
Operacija Riga počinje !!! Ljiljani zlatni, SRETNO !