Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste svi glupi,sta mi ovdje pametujete?a Edina je predobra znam :) a sad popustite me malo...
nisam vidio g l u p lj i komentar :( tuzno
odarast-smajicu g l u p a n e jedan ccc
kako si samo G.L.U.P.. popravi mi dan!
Nemojte ba dade, vid ga sto je cakan...) i pametan \"haman\"! vis ti komentara, ko da ih je mak d. srocio...) A DOBRA TI OVA EDINA PASALIC...
za smajića dadu: velika ti je glavaaaaaaa
Bahahahahahahahahahahhah, da ne povjerujes. Print screen da ne ode u zaborav. P.S. Smajicu kako si samo glup!
moji muslimajmuni su zakon.
ti si retard i budala!
Smajicu jesi ti retard??? ili sta ??? ne kontam nikako???
hahaha jesi glup -.-
ohladite malo...
Smajicu sram te i stid bilo, djecu sam morao u drugu sobu odvetsit radi tvojih vulgarnosti , nemam volje vise ni za komentarisanje , jado smajicka!
nek si ti njima postavio pitanje Smajicu, jer si u pravu. Ono sto je shatro njihovo, uopste nije njihovo, jer je njihovo ono sto mi smatramo tudjim. Pametnom dovoljno... Dabogda vam se zgrada zapalila.
sta se vi petljate,ko vas je sta pitao?vi ste budale....ne moze covjek nista ni napisati..mozete lijepo objasniti.