Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRCE na teren REZULTAT nebitan !
ma cujte sta vam ivan kaze sa svojom dojavom: Bosna vs. Portugal 0:0 Portugal vs. Bosna 1:1
portugal 4 :2
ajmo vis jednom proci baraz j e b o g a b o g
ne znam sto svi predvidjaju 1:1, imamo igrace koji mogu zabiti i vise od jednog gola, zato NAPRIJED ZMAJEVI I RIJESITE TO U PRVOM POLUVREMENU sa jedno dva razlike!!! IGRAJ BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE!!!!!!
Sha ba nije bitan rezultat?Koliko se samo država sa lošijom repkom od naše tokom ovih godina plasiralo na EP ili SP?Svaka ubogu reprezentacija koja je imala mrvu kvaliteta barem se jednom plasirala na neko takmičenje.A mi sada imamo tim koji može parirat svakome na planeti,i zato što se mene tiče ne moraju ni imati igru,neka ga uvale k.urvanjski u 95 minuti nečijom \"Božijom\" rukom,samo hoću više da idemo na j.ebeno prvenstvo.
Sta pametujete svi i nesto prognozirate?Ako se bude igralo ad valja,odnosno srce na terenu,nece biti na kraju krajeva ni bitan rezultat toliko, i nemojte slutiti jer ne valja,aBd uz boziju pomoc,idemo dalje ;) Pozz!
Predviđam Ronaldov go u 23. minuti i Ibiševičev go u 73. minuti i i mi idemo dalje :)
!!! Bosna moze pobijediti Portugaliju sa 2 - 0 tamo kod njih. U to sam uvjeren, sve zavisi kakav je dan igracima, u kakvom su raspolozenju i naravno sreca. Puni pozdrav iz Vukovara. Naprijed BiH , naprijed Hrvatska.!!! zajedno na EP.
4-4-2 jeste najbolja kombinacija. Portugalci su stvarno jaci po bokovima, ali ako ih cesce napadate ta snaga se brzo neutralise. Svezavisi od sitnih detalja i ozbiljnosti nasih igraca . Dzeko sam u napadu je bacanje dijamanata u rijeku. Bar na pocetku treba igrati sa dva napadaca da se portugalci razbiju . Oni brzo padaju u depresiju,zato to treba najbolje iskoristiti. U svakom slucaju SRETNO ZMAJEVI
Biće gusto biće 0:2bice0:2!!!
Česi vjeruju da Bosna nece na EP Pitanje Dali ce BIH na Euro? Anketa Postoupí Bosna a Hercegovina na EURO 2012? Ano - 33.9% Ne - 66.1% Celkem hlasovalo 1491 čtenářů.
ebo vas dodik tata
Milorad Dodik (SNSD) Portugal - BIH 3-0
PORTUGAL - BOSNA 2-1 31\'Dzeko 37\'Ronaldo 90(+3)\'Ronaldo
Sabahudin Topalbecirevic (TV Stranka za BiH) 1:1
Lejla Damadzic (Federal TV) 1:2