Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vid moralista matere ti... Koja kenjaza cuj gospoda i to... Samo lova i slava ljudi - po vama je i Dzeko trebo ostat u Zelji da ostane gospodin. Ja vam logike u ckupi ljepe materine. PS Dzeko: \"Moramo im stavit jos nesto\" :D - Danas cojek \"metno\" tricu.
e ako je ti je on gospodin kakav li si ti onda. gospoda su raul,maldini,,gerard,zidane,del piero i ostali koji nece otici i u najveceg rivala za nesto vise miliona nego sto dobija. a figo je ko igrac bio dobar,ali ljudske osobine 0 , odron !
Najbolji,how yes no :D
tedi ne seri! najveci gospodin,gospodin u kopackama! jel ti to krivo sto je iz barce u real presao?
TEDI .....IDI LIJECI SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luis Figo je najveci gad od svih fudbalera koji postoje. Mada i ne znam sto ga je ovaj Inter uopste i drzao na platnom spisku Je..m li mu sve odvartno. Trebalo bi mu nogu odsjeci prije 8 godina Pesetero !!!
Bravo majstore...zna se ko je dingospo.... Inter campione D\'Italia, scudetto 17!!! Forza Inter!