Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma mozemo mi svim srcima navijati i za Sarajevo i za Zelju i za Borac i za Siroki.....ali godinama ista prica,nismo kvalitetni za Europu i to je to...... Sretno Sarajevo sutra !!!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
24 000 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Na tribinama glas dižemo do neba, a poslije tekme... e poslije....
Levski sutra mora pasti !!! aBd
mislis neosunecen i prljav :)
Sutra cigani padaju u DZEHENEMU KOSEVA...NA KOLJENA PRED HORDE ZLA... BORDO ARMIJA HZ87SA
Posjetite stranicu Beogradskog Sindikata: http://beogradskisindikat.com/
Ako budem g o v n a jeo onda ću fk Sarajevo zajedno s navijačima pojesti
IMAL KO 20 FENINGI FALI MI ZA KARTU, NIJE MI BIO DJEČIJI DOPLATAK?
HVALA . NIJE SMAK SVIJETA AKO I NE USPJEMO U EUROPI SMO I SLEDECE GODINE I OPET ZAJEDNO .
Jedi - G O V N A - !!!!!!!!!!!!
Sretno komšije
@ bordo sa hoćeš li ga glabati il ne, ako nećeš ti ima bolo?
\"Članovi \"Sektora B\" otvoreno promoviraju (neo)nacizam, žestoki su protivnici komunizma, mrze Turke više od ičega (s obzirom da su im Osmanlije ubile Vasila Levskog, čovjeka po kojem je klub i dobio ime)\" Koji Osmanlija je ubio smrdljivog bugara, zna li neko ime, da postavimo transparent hvala Osmanlijama na tom i tom.?
\"EVO JA ĆU GA POGLABATI IGRAĆIMA DA IM SE DIGNE MORAL\" MANIJAK OVO JE TVOJ TEKST I TVOJE OBECANJE , IGRACI NEMAJU NISTA PROTIV , JEDINO AKO NISI KREZAV .
@kraljica zla g l a v i ć mi je bordo, jel to sad nešto oboma govori?