Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako sam pitar.....zelim zelji prolaz.....a ove likove kao varaga treba izbaciti zbilja sa portala....nikad nista ne mogu procitati da ne spominju Srebrenicu......dabogda mu mati sliku na banderi ljubila....
Realno, u odnosu na prethodni rezultat i omjer jacine klubova, 30% da ce Zeljo proci. Zeljo ima sansu samo da igraci maksimalno daju od sebe i da se ne boje protivnika. Tu je veliki plus domaca publika. Nadam se i sudjenje ce biti korektno, a i sportska sreca je bitan faktor. SRETNO PLAVI !!!.
Bogami kapiten i trener zabrinute face....vidjecemo veceras neka ostanu tuzni na kraju.............
problem nasih ekipa je generalno taj sto ni jedna ekipa nemoze europsku utakmicu odigrati na vrhunskom nivou cijelih 90 minuta,i zato standard i jeste favorit ne samo na papiru vec i na terenu,ako zeljo odigra najbolju svoju utakmicu na vrhunskom nivou moze proci ali kod nasih klubova je to rijetkost,gotovo uvijek izuzetak,zato smo ispod prosjecne ekipe u odnosu na europu...ali nema veze navijat cu srcem za zelju iako sam pitar!
Postovani administratori klixa. Napusite mi se kurca kada dozvoljavate da jedan cetnicic spominje srebrenicu. Nabijem i vas i klikove na kurac. Hvala
moj musline i ja bi jagnjetine ali nema. sta ste mislili da ce te nas oderati u prvoj utakmici. mi jes da nemamo lovu ko vi, ali imamo SRCE moj musline.
Kakav ba Standard, ljudi!? Nemojte me nasmijavat... Vjera mijenja subdinu - svi k'o jedan: vjerujmo cvrsto u pobjedu! Idemo na Kosevo uzeti ove klaunove sa 3:0!
pretjera ga i ti paša moj solidni
Razbucaj štrumfove gospodine Musline!
Ima jeftinih travničkih ćevapa sa vlašićkim kajmakjom
Ne volim ćevape, ali hvala na ponudi. Samo pica i gibanica...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kucu staviti na tri gola
Bolje na 2
stavi na rubin kazanjjjjjj
Pa skoro i cijlo Sarajevo kao grad isto to prizeljkuje
Kažu da duže sladoled izdrži na suncu nego FK Sarajevo u Evropi.
kazu da ti je mama ravaku hehehehhe
Kec ko kuca
E pa dzaba ocekuju Musline bice Hucu cu prodje zeljin voz
Ako Zeljo prodje Standard, Halal im druga liga :D
Ljudi ovo ja nisam pisao... Moj rodjak inace veliki hadalj (pitar) navija za nizerazredni klub, pa ga ljubomora ubi. VOLIM TE ZELJO!!!
3:0
4-0 za MeljA
Al u kurcu naravno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ocekivanja i docekivanja dva dijametralno suprotna pojma