Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znali = zna li emiru spahicu = Emiru Spahiću \"...utakmici, znam...\" = \"...utakmici. Znam...\" dobijo = dobio vratijo = vratio svima igracima = ili svima, ili svim igračima sledecoj - slijedećoj neznas = ne znaš Za one koji misle da je nebitno: Itekako je bitno! Djeco, trošite toliko vremena na prepucavanja, nacionalizam, šovinizam, nepotrebnu brigu za fudbalere i političare od kojih nemate apsolutno nikakve koristi. Bolje bi vam bilo da investirate dio tog vremena u vlastitu budućnost i pismenost. Jednog dana ćete možda postati roditelji i djeca će vas pitati zašto ste nepismeni. Hoćete li im odgovoriti: \"ma j.bi ga djete povredi se spahic brotiv belgie i iznijo ga oni čoek na travui kašnje jedan drugi i jedan treci čoik reko da je vidijo da je pao unesvjes i hotio nešta, i neznam kako mi prodže vrjeme al ne stigo naučit čitat i pisat. nije ni bitno vala. ih ionako nemam nijednog zuba ni grama mozga u glavi, al imam za pive i cevape\"
e moj Nerko, na to se obraća pažnja kad učiteljica u školi priča, kasno je kad se krene tipkat :D E, kad kreneš na utakmicu, nemoj majke ti ti bit taj koji će pisat transparente, daj nekom od raje ko zna :D :D :D
Ja se uvijek dobro nasmijem na komentare na sa-x, Alija i njegov komentar :a ti si dobio jedinicu iz bosanskog je prejak. hahahahaha.legende ste,raja :)
veseli ne seri.... kao da sam obraco paznju kako sam tipko.
hahahaha e moj nerko, ..ebe se tebi sto si ti seljak, de priupitaj kako je nas spaha.. dobro ce on biti.. al bogami ti sa takvim pravopisom, nikad...
e bas ste g.lupani, pita covjek za informaciju a vi s.erete o gramatici.. dobro bode oci al je nebitno vala
@Ba koliko si ti pismen covjek nije ni napisao vartijo vec vratijo ocigledno je da neznas citati onda bi ti bilo lijepo da se presutis a ocigledno da ti smeta komentar i pobijeda BIH pa si nervozan i izgleda da je tebi neki k.... ha ba.
Hvala Q, sretno u Zenici.
pročitao sam na jednom hrvatskom portalu da je spaha nađen u svlačionici bez svijesti i da je u kolicima prebačen u bolnicu zbog bolova u predjelu potkoljenice ali da nije ništa preozbiljno. oporaviće se naš junak. sretno u zenici.
jebiga sad me uci kako da pisem..... ko da pisem pismenu. trazim odgovor a ne neko pametovanje.
\'\'vartijo\'\', \'\'vidijo\'\'... koji ti je k... ba hahahaha
a ti si dobiJo jedinicu iz bosanskog
znali neko sto je se tacno desilo emiru spahicu na utakmici, znam da je dobijo udarac pa je iznesen, a onda se vratijo u igru nakon nekog vermena vidijo sam da je lezao na travi i da su ga opet iznijeli, sta je to bilo drugi put kad su ga iznijeli? Sretno svima igracima na sledecoj utakmici i da pobjedimo belgiju opet. Sretno BIH.