Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al najbolji je gol Lazara Popovica ono glavom sam sebi. Što jest,jest fino se otkrio i glavom u suprotnu stranu golmana. Svaka mu čast. hh
Care Lazo pitaju Vojvode sto si Huref sa vecere ode...
ti*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislis sramotna utakmica i sramotni golovi...
NEKI ČUDNI ZVUCI,MUZIKA I MORE
Ovo malo Željovci neka slusaju. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yUAIFRSqo0Y#at=82
HUSREFE POSLIJE TRI GOLA ZA KOJE TI JE KRIV BANDOVIC 100% TI GA NE IZVODIS IZ IGRE A NISI NI POMISLIO DA JE MOZDA COVJEK IGRAO KLADIONICU..BIO SAM TVOJ FAN ALI POSLIJE TVOJIH GRESAKA IMAM ZELJU DA IDES U PENZIJU ....A NISI JOS NI POMISLIO......... PA KOME DA SE IGRA KAD OVAJ PUSTA GOLOVE BIL SE TI TRUDIO.......
ja bi volio kada bi se organizovala jedna utakmica izmedžu moga sela i FK SARAJEVA ,kako bi ih mi napunili ,TO KUKESI svaka čast majstori dobro ste pokazali ovim govnima od igrača.
SARAJEVSKI " ŠANERI "OTIŠLI NA IZLET I MISLILI DA SE PITOM I KAJMAKOM SVE RADI ,A ALBANCI IH NAPUNIŠE I TRI IM UĆERAŠE,MILO MI JE I DRAGO.
heheh učero ti i Milo i Drago i cijeli sjever....
hahahahah @bordo, jesi ga doceko punim u glavu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Husrefe care samo ti laganini nemoj ba nista naglo.akobogda kad ih olesimo na Koševu u drugoj utakmici vidjeces svi ce te u zvjezde okivati i vikati to Husrefe legendo ti si car.I za igrace ma bice legende.Vratis se na ove tekstove i uporedices iste ove sto sad kukaju.Jebem ja takve navijace koji nemogu ni super poraz da podnesu.Na strani smo izgubili pa sta ako jesmo nismo jedini niti je danas sramota tako je i idemo dalje.olako prodajete svoj BORDO dres ovakvim izjavama Sramite se.
moj husrefe sta ti je ovo trebalo...cuvaj zdravlje...od govana se ne pravi pita to svi dobro znaju...a ovi igraci su svi jedno debelo govno
Musemiću, ČUDAN je tvoj kompletan pristup igri i ti nikada nisi bio za Evropske rezultate što se vidi kroz sve utakmice kroz koje si vodio Sarajevo. ČUDNI su i oni koji su te i ponovo doveli na kormilo ekipe,a hoće Evropske rezultate. Zato se prestani ČUDITI i spremi se za treće kolo ako si uopće sposoban da to ostvariš.
A ti si mohikanac pravo upucen.Ma nema sta pravi si strateg.Mozda da ti odes na kormilo FK Sarajeva????
Husref je bez Ismeta Cele kita od trenera
birvaktile je bio golman Petar Borota koji branio nemoguce, a primao smijesne golove sa centra i sl. Ovaj Bandovic me jucer potsjeti na njega. A valjda ce jednom i on odbranit nemoguce.
Husref Musemic. Najgori strani igrac u Skotskoj svih vremena. Alfa i omega BeHa fudbala.
e nas bas neraduje sto igra suljic. taman smo se ponadali da cemo bolje odigrat jer on neigra u revansu...
duzni ste vi nama brat bratu 5-6 godina
vala kakav nam je sastav dabogda i ove slasticare da prodjemo
E moj musemicu vi ste duzni vec odavno al nikako da vratite taj dug