Trener Igmana
106

Mulalić ponosan na pobjedu protiv Želje: Igramo napadački, volim totalni nogomet jer to privlači gledatelje

E. B.
Edis Mulalić (Foto: T. S./Klix.ba)
Edis Mulalić (Foto: T. S./Klix.ba)
Nakon današnje pobjede Igmana protiv Željezničara (2:0) trener konjičke ekipe Edis Mulalić je bio prezadovoljan.

Igman je od 10. minute igrao s igračem više nakon isključenja Selimovića, a do pobjede je stigao tek u finišu susreta, te na taj način slavio nakon sedam uzastopnih poraza.

"Zaustavili smo negativni trend. S psihološkog aspekta nismo na vrijeme nalazili rješenja na 10 igrača protivnika jer su igrači želje davali više od sebe da bi anulirali taj hendikep. Uz dosta težak teren Željo nas je mogao u svakom momentu kazniti, pogotovo preko Boljevića koji je bio opasan u tranziciji", kazao je Mulalić i dodao:

"Izmjene su po ovom terenu donijele napredak. Mešić je unio nered u zadnju liniju Želje. Napravio je višak, nismo htjeli stajati na 1:0 i na kraju je zaslužena pobjeda. Nismo primili go, to je najbitnije. I protiv Sarajeva smo zaslužili bod, ako ne sva tri jer smo imali 5,6 zicera. Danas smo zabili svoje šanse", poručio je Mulalić koji je na kraju bio posebno zadovoljan zbog načina na koji igra njegova ekipa.

"Igramo napadački, to je primamljivo za gledatelje. Ja volim totalni nogomet, da narod dođe gledati, da ih privučemo, a ne odučimo od nogometa", rekao je Mulalić.

Mulalićev kolega na klupi Željezničara Nermin Bašić nije želio dati izjavu za Arena Sport nakon utakmice.