Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema veze,oduzite se na terenu,manijaci ce se pobrinuti za tribinu!!
da hoćemo proć ove \"evropljane\" dao bih sve!
a ovi pitari su isto kao i truli indijanci...propali abortusi
sve se vraća, sve se plaća! ti đelo u EU očekuješ da ti daju prava koja drugima u bosni uskraćuješ!
Fuuuuj, kad je ba slovenac bio covjek :/ al u svakom slucaju, 70% slovenije su Bosanci :) Samo jadno bi bilo kada bi nasa uprava popustila tim \"europejciima\", znaci svaki slovenac sa BiH drzavljanstvom moze kupiti jednu od onih 5% ulaznica u uzvratnoj!! Pa ko ih j*ebe.........
Oprostite zasto zeljo igra sa mariborom?
dovoljno je, toliko vas ima ukupno
otic u sloveniju i gledat tekmu po kafanama
Kako si pogodio ??
VRUCINA A LANAC PREKRATAK .
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede. naravno komadi siptari se prije toga mariniraju, sa luk, maslinovo ulje , sol, biber, oregano, malo crvene paprike, ostavi se dva sata u frizideru i onda na rostilj. malu shiptarsku djecu u tepsije na 300 stupnjeva. to smeka kao mlada jagnjetina sa raznja. Probajte, \"bosanski rostilj by Safet\"
Kad smo imali sansu da sprijecimo separaciju Slovencije i zadrzimo ih u Jugoslaviji milom ili silom vi cuvate zenine skute. Da smo to odradili ne bi doslo ni do krvavog rata u BiH. Sad em nam pokradose pare stedisa Ljubljanskae banke, otese kompanije sto jos iole vrijede, plus zajebavaju sa kartama najbolju navijacku skupinu u Evropi, a sami nemaju vise od osam punoljetnih navijaca. Zato treba otici na tekmu, ako nas puste da kupimo ulaznice aferim, ako ne puste demolirati grad i ispariti se laganini.
odoše Željini navijači da obidju svoju djecu :D pa i red je bio nisu podavno !!!
Imam Slovensko drzavljansto ali mi nepada na pamet da iz Ajdovscine idem u MB i torsim se za Zelju. Nemam preceg posla nego da se vozikam 180km, pa vise cu na benzinu potrostiti nego sto kosta ulaznica.
STRAH OD MANIJAKA !
janezi ce uci na sjever al malo sutra
cijela Tuzla uz Maribor!!