Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SKRETNICARI DOBILI SIROTINJSKU BOLEST SUGU!!! http://www.avaz.ba/vijesti/teme/od-suge-oboljelo-blizu-1000-gradjana
Picke skretnicari ne znaju od muke sta ce jade jadne, pa seru da je Tan lopov. Eto vas slagirani da Redžo poštenjačina. Ima da vas karamo u narednim desetljecima, karanje u bulju lagano, svrsavamo u vas, pljujemo po vama, pisamo po vama, ima da dobijete sirotinjsku bolest sugu...e suga je vasa sirotinjska bolest!!!!!!!!!
najbolje bi bilo za samog tebe a po gotovo za nas navijace da se prstanes baviti fudbalom jer ovaj sport zaista nije za tebe
ti si najveca pic ka koja je ikad igrala u sarajevu
nema potrebe da dolazis ni na prozivku toliko si dobar
Zar se neko moze ozbiljnije povrijediti u ovoj amaterskoj ligi?
HORDE ZLA SARAJEVO 1987
Sad kao pojacanja stizu Miroslav Stevanovic, Zvjezdan Misimovic, Zoran Kvesic, i vjerovatno velikonja iz Cardiff Cityja na pozjamicu... Vincent Tan, Evropa, milioni, Liga prvaka, Cardiff City = FK Sarajevo Dobar Tan druze Osim.
Mali, probudi se! :) Opet imas mokre snove da si div :)
Znam ja da vi Strumfovi psujete sada majku Manuelu Pellegriniju sto Dzeku ne pusti, da se proda negdje, da opet hajrujete nesto, jer ako se Dzeko ne proda, uskoro jedina dva pojacanja koja ce doci na Grbavicu bice struja i voda...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
http://allstarballot.nba.com/daily?referrer=asb14_nbadrd&cid=asb14_nbadrd Glasajmo za Mirzu u All-Star utakmici!