Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli ste nam dati cijelu utakmicu da pogledamo a ne samo 35 minuta...
I klix se sa nama poigrava!
Today, you win internet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobar je mali al nemojte se sad preseravat, pustite covjeka da igra.
Vec si obezbjedio startnih 11 :))
Ma Bešić je talenat on to već dokazuje
To što se poigrava ponekad meni se i ne sviđa jer mu to s obzira na poziciju koju igra i ne treba, sa time samo usporava napad ekipe, njegovo je da prekida protivničke napade i da doda ponekad i koju dobru loptu, a u ovoj utakmici je imao dosta pogrešnih dodavanja na tome treba raditi...sezona ubrzo počinje i mora se nametnuti treneru, a ja mislim da može uspjeti a Martinez uz to zna kako sa mladim neiskusnim igračima...Sretno zmaju :)
Muhamed je doar igrač, ali mislim da ga ne treba furati.
35 minuta?? idioti!!
evo, ja i moja cijela familija cekamo 30 minuta vaseg yebenog videa da vidimo besica kako se poigrava sa protivnikom pa da pocnemo svi svrsavati.
koliko serete i veličate čovjek će se izmalerisati.,,.,.,. svakog dana 5kg gluposti na vašem portalu, čuj djelovao poput iskusnog igrača,,.,.,.., ko je ovo pisao svaka mu čast,..,.,.,.,
Ovi poceli sa Besicem ko avaz sa Radoncicem :D
Poigravao a popusili 3:1 ccc dosadni ste vise i sa ovim Besicem fakat
Ma bosanac je to
Zar opet sine Mume ??