Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRIJEME JE DA DŽEKSONIUS ZAĆERA HET-TRIK ;-)))))
5 komada od cega tri Dijamant postize
mora,kec je na listicu
opet redakcija prvih par komentara sama isklika do iznemoglosti bez cookija koji glup portal
pa ovaj kloc bez misketa il \"misketa\" nemože ni na wc
garant pogađa đeko od prve
ovo nemorre jarane !!
Tevez je sjajan igrac i borac ali je malo sebican isto,sto tice Citya puno je zavisan od Silve i treba im pojacanje u centraforu,primjetio sam da je i Kolarov jako sebican i skrt igrac zadnji utakmica umjesto da loptu svojoj lijevicom ubaciva on suta na gol i promasi uvijek nece dugo ako vako nastavi....
gledajte uzivo na http://www.galeb.tv/
prenosi RTRS sad sam zvao
Zna li iko hoće li HS kablovska uvoditi opet Sport klub??
Ima na SportKlub-u, ako ga imas :) ..Pravo pitanje dana je hoce li Tevez igrati za sebe ili tim ??
ima na TVIS :)
Hoce na OSM-u...onom sa Pala... :)
hocel bit prenosa nedje na tv-osim na sportklub?
Imal prenosa gdje ???
za@ love bite, E moj \'bite\' ,sretni su ljudi koji sada zive u bg ,pa makar im i glOva kisnula. Ali moj \'bite\' ja sam ti sada zarobljen u pustinji gdje se demonstrira i trazi demokratija.Znam da mi neces vjerovati ali vjeruj mi istinu ti kazem.