Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvaeno su jadni, pa ovo se ne desava ni u nasoj federalnoj ligi.
Ja sam neutralan ali zaista svaki faul igraci reala dižu i mašu rukama a mašu i kada prime gol
Jao boze... fuj i ova Barca - rasisti prljavi - Nije ni cudo sto je Ibrahimovic otisao i rekao:\"U Barceloni se ne igra fudbal\" - A Madristi su ljubomorni seljaci , al bar kod njih mozes naci fudbal - SEVILLAAAAA NAJJACA !!!!! (ipak je tu spaha)
jel neko mozda primjetio da je mourinho udario fabregasa dok je lezao, pogledajte malo bolje snimak i pokret noge smrdinja, pravi cigan
@bak: Cekamo da prodje iftar, pa da raspalimo po Villinoj ciganskoj porodici :D
KAD JE IKO IKADA VIDIO DA OZIL ONAKO POLUDI?? PA COVJEK JE CITAV ZIVOT PROVEO U NJEMACKOJ I NORMALNA OSOBA ZNA STA ZNACI ZIVJETI SA DRUGIM I DRUGACIJIM . I BARCELONA OPET VRIJEDJA NA VJERSKOJ I RASNOJ OSNOVI, DIVNO, I NIKO NISTA. JA SAM NEDA, KATOLKINJA, NEK MI SAD NEKO KAZE KAKO BRANIM MUSLIMANE I NAPADAM KATOLIKE!! SRAMOTA
ništa se ovo ne bi desilo da su pepe i marcelo poslije prošlih utakmica kažnjeni sa po godinu dana zabrane igranja i da je murinjo smješten u ludnicu gdje mu je već odavno mjesto
trebali su ih ba po..klaa..tii , ljudi imaju minutu do kraja , a ovi se bacaju po terenu i razvlace , normalno da ces izgubiti zivce kad se ped(e)ro citavu tekmu baca i messi koji treba napolje dadne SIHRASKI go !
STA JE MUSLIMANI SAD VAM NE SMETA KAD NEKO NEKOG NA NACIONALNOJ OSNOVI VRIJEĐA KAO KRMAK VILJA ŠTO JE MESUTA...ČITAO SAM KAKO VLAHE OSUĐUJETE,PA I ŠOKCE KAKO SAMI PIŠETE,A SAD NA OVAKVE PROVOKACIJE OKREĆETE GLAVU,ČAK ŠTA VIŠE..TOLIKO O SVIM KOMENTARIMA DANAS I ONIM OD RANIJE...JADNI STE CATALONCI,SRPSKA REPUBLIKO...
JADOVI CIGANSKI IZ MADRIDA, A ONOG MURINJA TREBA SUSPENDOVATI ! JEL\' VAM I SADA SUDIJA KRIV !?
Ne mogu da vjerujem na sta su spali Realovi igraci a pogotovo trener. Dotakli su dno, ne mogu spotski podnijeti poraz od BOLJEG kluba,pa krive sudiju..i vrse pritisak na njega,jadno! SRAMOTA!!!
\"I didnt Fight With Villa Until He Cursed My Religion Islam\"-Mesut Ozil. I to je taj tim za koji navijate....fuj
ma pustite real,barcu u subotu 3 kolo premijer lige
Porediti Real i Barsu je isto kao porediti Sarajevo i Borac. Real je kraljevski klub iz glavnog grada Madrida, dok je Barcelona grad u Katalunji, koja na sve nacine zeli da se otcjepi, ali im to ne uspijeva, niti ce uspjeti. Bas kao u slucaju Sarajeva i Banja Luke(RS). Tako da je suludo diskutovati o tome koji je klub veci, koji je seljacki, a koji gospodski!
I da jos nesto. Realan pogled na utakmicu i nepristrasan ce svakom reci da je Real bio bolji u obje utakmice. Da li je to sto je Real drasticno bolji nego prosle godine ili je Barcelona drasticno losije to nezz al je Barcelona nakon dugo vremena nadigrana.
Hajde da to malo nepristrasno gledamo. Sta je taj trener radio gurajuci se sa igracima. Naslov malo reci pristrasan. Mourinho ga je ustinuo ne Real Madrid. Na kraju krajeva i igraci Barce i Reala su se ovdje ponasali nesportski i glupo ali to u naslovu i tekstu ne stoji. Toliko od mene.
patuljci su na rubu incidenta igrali cijelu utakmicu,znači od prve minute su pepea provocirali i onda ovaj vilja je zaista govno od čovjeka,gubičar pravi,svi vi koji kritizirate ronalda mogli ste sinoć vidjeti da je gospodin za njih,pa čovjek nije ni pokušao da se umiješa a primjera radi prosuo bi onog buskeca ko slinu..druga stvar,onaj pinto je ponovo pokazao da je konfliktan momak a svi igrači barce su ga pustili da se tako ponaša za razliku od kasiljasa koji je to đe ntlmenski uradio...svi su pokazali da su ovisni o priči,mahali,i da nisu primjer kako bi se trebalo ponašati...živio jedan i jedini RAUL GONZALEZ BLANCO...majstore mogu da ti ga dudlaju i tebi i ZIDANU... .