Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trener sa posebnim potrebama
najjači komentar.
100%
Hrvate nikada nisu zanimali bosanski sportaši, sve dok se nije počelo njih tisuće poslije svakok gola Džeke pojavljivat na hrvatskim portalima i provocirati. Nešto slično što ste radili na goal.com sa glasanjima i sličnom i onim forumima od Man .Citya. Hrvatska je po glavi stanovnika najuspiješnija sportska sila na svijetu pa opet ne idemo na njemačke, engleske, francuske portale pa provociramo nekoga kada osovjimo neku medalju. Bosna je najneuspiješnija sportska nacija na svijetu a vi to radite na portalima drugih nacija. Mislim da je jasno u kome je problem a na indexu je 80% bosanaca i srba a hrvati samo uzvračaju na provokacije.
Sviranje kurcu. Indeksovci, nema goreg smeca od njih tamo, naravno ako se izuzme ono Soros smece koje odrzava taj proljev Cvetkovic Macek od portala. Ima opicenih i nerealnih Bosanaca, ima i portala bosanskih koji su nerealni sto se toga tice, recimo ovaj portal, ali ovaj portal nije bosanski patriotski portal, cak naprotiv, oni trce za profitom od 150 maraka mjesecno. Medjutim ono tamo Soros Cvetkovic Macek smece, ono je dno, dna. Najveca Cvetkovic Macek pogan koja se mogla skupiti medju ustasama i cetnicima.
Kupio si koga si htio i prije pa ništa nisi osvojio koliko para trosis,opet je Dimateo osvojio LP,za tebe je Klop kralj trenera,sve mu pokupise i opet je u vrhu.Ti gdje god dodjes biras koga hoćeš ,pa lahko tako s tudjim parama
Zna šta Special One radi , i uvjeren sam da ce to biti znalacki i šampionski.
bolji je nogometaš teletović, od kloca.
crkni od muke dusmane
Jok, mi mislimo da si najpametniji trener na svijetu. Neces prismrdit tituli u Engleskoj.
ne volim ni ja chelsea ni morinha ali arsenal mu bjezi samo 2 boda pa ti vidi :D
nije bas ni Dzeko neko rjesenje
i naj veci grijese
NAJ VECI!
Može Drogba ili Milito u najboljim danima. Čelzi je strašna ekipa a napadači su im jad. Poznato je opet da ovom šupku to i odgovara. On igru bazira na odbrani, a sve što se naprijed uradi dobro i jest. Zato mu je u Realu smrt bila. Sve u svemu, Čelzi mu je za do kraja karijere potaman.
Arogantan ko zlaja.
A zato je on specijalni i poseban misli mimo ostalih. Svi bolan znaju da ti trebaju takvi likovi. Pogotovo u LP.