Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je ironično da ovo Mourinho govori za Ronalda, a ako malo odemo u prošlost, kad su bili na suprotnim stranama, odnosno ovaj u Chelseau, ovaj drugi u Unitedu, svaki vikend, Mourinho je kritikovao Ronalda zbog glume i padanja u šesnaesterac... al razumljivo je svak\' hvali svog konja...
Ronaldo - Prst gore . Messi - Prst dolje Glasajte.
bravo majstore VIDITE ŠUPCI KOJI NAVIJATE ZA barcu OD PRIJE GODINU DVIJE, ČOVJEK JE PRIZNAO DA NIJE PENAL, A NE KAO veliki guardiola \"nisam ništa vidio\" - možda čovjek nema TV, šta li ....
Za ne povjerovati. ČOVJEK JE UZEO LOPTU I IGRAO SE S NJOM. Kako bezobrazno i nekulturno! Mnogo je bolje gurnuti ruku čovjeku u oko.
Pa na koga će drugo misliti? Mourinho ima oči samo za Barcelonu, po svemu sudeći, tako je bilo i s Chelseajem i sa Interom, a pogotovo sad.
RONALDO JE NAJVECI GLUMAC I NAJVECI PEDER
Samo ti laprdaj http://www.abload.de/image.php? img=uplja4ah7.gif
Dohakat će ovom najprije njegova jezičina. Valjat će njemu izjest sve ono što pokenja, a to vazda najviše boli.
@ toto Jel ti inace ne pratis nogomet ili si stvarno odjednom zaboravio zadnje 3 sezone Reala. Real je prije Mourinja jedva mogao mogao do cetvrtfinala Lige prvaka.
opet ja hehe :D niko nikog ne mrzi ovdje, iliti niko nije \"hejter\" onog drugog samo diskutujemo malo jel tako \"sky\" ili nije?? nema potrebe za negativnim glasovima :D ma slazem se u vezi komentara, tako ispadne kad se mora izvlaciti iz konteksta nesto pa svako protumaci na svoj nacin...helem nejse real, barca, hejter i murinjo zdra\'o, neka nama naseg Edina :D
@ ap Ojj, Guardiola nije glumac, a kad je dodavao loptu rukama Ronaldu i kad je odjednom skocio unazad, valjao se po podu i drzao za glavu. Sta je to bilo, iznenadni napad migrene ili ciganska taktika da ovaj dobije crveni. Nemoj suplje. Ni Mourinjo nije nikad bio toliko jadan.
@sky! logika ti je ravna Čombetovoj! radio slušaoc:prrrrrpdp! čombe:jes to prno? r.s.:nisam,od kud ti to? č:pa čuo sam! r.s. :al\' nisi vidio! č:logiČNO!
da nije mozda mislio na barcelonine ugrace?? nije imo na koga drugo misliti,jer su tu sad najveci glumci jos im fali OVREBO DA IH POGURA
citiram:\"cuj hejter, kakva je to rijec \'ljeba ti??\" koliko ja vidim, ti ovdje jasno govoris tj. pises da ne znas o kojoj se rijeci radi. ispravi me ako grijesim. ;) sto se tice same rijeci i meni se takodjer ne svidja, al posto je svi koriste zasto bi se ja jedini bunio i izigravao ovdje nekog pametnjakovica. Ne kazem da je rijec sluzbena u nasem jeziku, ali nigdje ne pise da se ne smije koristiti. :)
Za teatralan pad Ronaldo i Real dobiju jedanesterac (\"faul\" bio izvan 16 metara), a Messi dobije žuti karton, i opet će krenuti priče kako Barci navlače sudije .. bla bla bla...
a ti lijepo uzmi onu knjizicu od Senahida Halilovica, ako uopste znas ko je doticni gospodin pa potrazi rijec hejter i ako je uspijes naci onda se javi...i nek sam glup, a jesam, cim diskutujem sa takvima, ali tako sam odabrao, a nazalost nekima je to urodjena osobina p.s. nisam ja ni rekao da ne znam sta znaci hejter nego je rijec glupa do bola isto kao i frend i sve novokomponovane rijeci koje imaju savrsene originale u nasem jeziku, lijep pozz ;)