Nogomet
0

Mourinho prekida šutnju prema novinarima

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Interov trener Jose Mourinho učinit će italijanskim novinarima veliku čast i ukazati se u utorak navečer na konferenciji za novinare, uoči utakmice u Kupu protiv Livorna u srijedu.

Mourinho je posljednjih sedmica odradio tek nekoliko intervjua koje je morao odraditi, odnosno onih koji su bili obavezni. U svim ostalim situacijama izbjegao je i odbijao razgovarati s novinarima, koji će, za pretpostaviti je, u utorak imati dosta pitanja na račun njegovog odnosa prema ''sedmoj sili'' kao i posljednjeg incidenta.

Italijanska štampa raspisala se o reakciji iznerviranog Interovog portugalskog trenera nakon podjele bodova njegove ekipe i Atalante (1-1) u Bergamu u utakmici 16. kola italijanskog nogometnog prvenstva. Mourinho niti tada nije želio odgovarati na upite novinara, pa je iznervirano uvrijedio, a potom i fizički odgurnuo jednog od novinara, čime je samo produbio jaz i netrpeljivost koji vladaju između dvije strane.

  • Ne smiješ stajati ovdje, tvoje je mjesto u konferencijskoj sali - riječi su, uz neke uvredljivog sadržaja, koje je Mourinho uputio novinaru pritom ga grubo odgurujući. 

Inter je vodeća momčad u Seriji A sa 36 bodova. Milan ima pet, a Juventus šest bodova manje.