Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako da nisi nakon intera reala itd sad kad ne moze nista u realu sad on voli chelsea hahah pogledajte samo njegovu statistiku protiv barcelone o njegovim uspjesima sa realom da ne pricam,gdje god dodje hoce da ima ekipu svijeta
Welcome home :D
ma ti si kar,na moja
Ovo što je rekao za Inter je istina, koliko se vezao za taj klub to smo se mogli uvjeriti više puta, pa i za Čelzi se može reći. Bez obzira na visinu plate koju će dobiti ima ovdje i hemije.
Jedva čekam novu sezonu da gledam Čelzi kako pobjeđuje u Premier ligi. Sretno Mou...
mou ofiran si, keš i slava te vode kroz život, a ne ljubav prema ovom ili onom. al ipak respect.
Jose Murinho pravi je hordas, voli Chelsea, jedan je od nas!!! :D
Sta vise reci o ovom gigantu ? Sve je receno !! Sretno majstore !! Opet ce premijer liga biti zanimljiva jer se " The special one " vratio !!!
hoćemo titulu,titulu na Stamfordu !