Nogomet
60

Mourinho navijačima Chelseaja: Ja sam jedan od vas

Totalsport
Jose Mourinho (Foto: AFP)
Jose Mourinho (Foto: AFP)
"Ponudit ću vam kvalitet, rad, strast i ljubav kako bi Bluesi bili uspješni", poručio je Jose Mourinho navijačima Chelseaja u kratkoj poruci, nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor s klubom sa Stamford Bridgea.

"U pitanju je isto obećanje koje sam vam dao i kada sam prvi put došao u Chelsea 2004. godine. No, ovoga puta mogu reći da sam ja jedan od vas, to je ono što pravi malu razliku. U mojoj nogometnoj karijeri imao sam dvije strasti, Inter i Chelsea", započeo je Mourinho.

"Chelsea je za mene vrlo važan. Bilo mi je jako teško igrati protiv Chelseaja. No, to se dogodilo samo dvaput u Ligi prvaka dok sam bio u Interu, što nije bilo tako strašno. Prema tome, mogu vam obećati iste stvari kao i 2004. godine".

Portugalski 50-godišnji stručnjak, koji je prvi put vodio Chelsea od 2004. do 2007. godine, a nakon toga je proveo dvije sezone u Interu, pa tri u Real Madridu, konstatovao je kako je svoj povratak na Stamford Bridge dogovorio u "samo nekoliko minuta" nakon susreta s vlasnikom Romanom Abramovičem.

"Susreo sam se sa šefom, s vlasnikom. Mislim da smo se dogovorili nakon samo pet minuta, nakon nekoliko kratkih, ali vrlo pragmatičnih pitanja. Ja sam njega pitao: Želite li me nazad?, a on je uzvratio s pitanjem: Želiš li se vratiti?, i nakon samo nekoliko minuta je sve bilo dogovoreno".