Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unicef je raskinuo ugovor s Barcelonom, jer to što rade R.Madridu nije humano...
\"Kad nas samelju\". Koga vas? Pa ovo je smjesno! :) Pretpostvljam da ste dresove narucili online kod Sakiba na siranu.
w w w . r e n e s a n s n a k r a l j e v s t v a . c o m Igra za svakoga ko gotivi historiju. Godina je 1459 jos malo.Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba.. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igraqjte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
VOLIM SVOG OCA , SVOJU MAJKU , SVOGA ZELJA . ALI STO VOLIM DOBAR DOMACI OBALITI , LJUDI MOJI ..........
Kad bi taj Čundariola poceo trenirati bilo koji drugi klub, uspjeh bi mu bio ako bi presao sredinu tabele...Zivi bili pa vidjeli.
http://vidiportal.ba/sport/futbal/8737-on-bi-bio-pojaanje-vojvodi-mjerka-damira-hadia
postati zimski (polusezonski) prvak i nije neka privilegija a tek pocinje 2 dio sezone;)
naravno da bi bilo sjajno, kad se priča sa medijima. Samo, bojim se da gosn Murinjo ima toliko komplex od Pep-a da mu se i priviđa u snu. Kad bi ga neko ono u 4 oka pitao da li bi više volio da razvali Barsu sa 2-0 ili da bude prvak, izabrao bi ovo drugo, garant.
Dobar osjećaj! I nije 2 puta nego 3 puta i jedna neriješeno ali kao poraz. Mogu si oni šuknut titulu taman tam\' đe je povazda mrOk. Sado-mazo handrenje NeandReala, NEPROCJENJIVO!
lik je psihopata definitivno,nije ni čudo što preferira igrače tipa Pepea i Karvalja....gadi mi se fudbal na silu koji on fura ...fuj....
ako nisi isao u skolu da ti pomognem to je znak za stoo i vishe , po poznavajuci murinha i njegov karakter draze bi mu bilo pobjediti barcu 0:3 u barceloni nego osvojiti i prvenstvo i ligu prvaka
ne vjeruje ni sam u naslov
Gospodine Guardiola, kako se osjecati nakon sto ste Real 2 puta dbili a niste postali prvak ?
tvoj je IQ 100> u prevodu manji od 100 hihih koji si ti rtd
svaki koji ima IQ 100> moze da vidi koliko je ocajna ova izjava
TUGO MOJA ŠTA NAM MAFIJA SA BRKOM OSIMOM RADI. SAVIĆU NISU UPLATILI SOCIJALNO 18 MJESECI, I DALI SU MU TEK 4 PLATE. IGRAČI NAM NEMAJU ŠTA DA JEDU, PA MORAJU DA RADE KAO KONOBARI KO SAVIĆ A BUKI IDE KOD PITARA DA KOPIRA FAN SHOP. ZEBA NIJE TRENIRAO MJESECIMA ZBOG NEUSLOVA, TAKO DA NIJE MOGAO DA NASTAVI KARIJERU U CIRIHU. TUGO MOJA NA ŠTA SMO SPALI GDJE JE SAD LEGENDA IVICA?
Barcelona je 100% bolja ekipa od Reala i to mora da se prizna!!!!