Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ekskluziva, Mourinho mijenja Osima na klupi Željezničara...
ČUJ BULIRAO? GDJE JE PREVOD?
mourinho ne ide, to je laz!!
SA PRIPREMA NASEGA ZELJA U MEDJUGORIJU : http://iseeahappyface.co m/upload/6245kBfs6.gif
Nemoj brate tako ti svega, bjaaazi od nas.
Manchester City ko da vidim. Imaju pare, imaju igrace ali nemaju tim.Eh tu se savrseno uklapa Mourinho.A kako i ne bi kad je slican scenarij imao 2004 godine u Chelsea. Zivi bili pa vidjeli.A sto se tice Mancinija --- Kad je on bio trener?
Pa njegovim dolaskom Arsenal bi izgubio najmanje 20-tak miliona fanova sirom svijeta. Vecu glupost od otpustanja Wengera, Uprava Arsenala bi mogla jedino napraviti postavljanjem ovog se+aka za magaera.
Sta vi ba pricate ,to bih vi kao i osvojili titule sa klubom koji ima mnogo love.Da oprostite ,ja sam zaboravio da ste vi svi veliki strucnjaci !
Ja, eto...s jednog kompleksa na drugi...Taman skontao da Barsu ne može dobiti pa će otići u Arsenal i skontati da to isto važi i za Man Utd na ostrvu...Možda da proba Partizan, tamo nema neke konkurencije, ne znam...
Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Treba predati oglase na internetu, online novinama, forumima itd. Samo toliko. Dnevno 2-3 puta pogledati sanduce za e-mail, odgovoriti na pristigla pisma. >>>> Ako ste zainteresovani javite se na mail: [email protected]
Ferguson najavio da se povlaci sa klupe MU-a 2036.godine....a mozda se i tad predomisli :D
Sta ba BULIRAO?? Sta to znaci
Da ne pricamo o sreci i sudijskim greskama koje su isle na ruku Smrdinjovom Portu. U osmini finala ponisten cist gol za Mancester (pri rezultatu Mancester-Porto 1:0). + U finalu kod rezultata Porto-Monaco 0:0 Morientes zaustavljen u situaciji 1/1 zbog nepostojeceg ofsajda.
Kad je Smrdinjo osvojio titulu sa Portom, posao su za njega zavrsili Monaco i Deportivo izbacivsi najbolje ekipe. Monaco je dobio Real i Chelsea, a Deportivo izbacio Milan. Te godine se Real igrao sa Portom u grupnoj fazi.
Mourinho dodjci ti u arsenal
Gdje je taj Monaco poslije te sezone, a gdje je Porto???