Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spanija jeste drzava i pise se velikim slovom , ali spanski nije drzava vec pridjev i pise se malim slovom.
E tom slucaju je spanska pridjev i pise se malim slovom ;)
vidim da se ispravljaju greske pa evo da i ja malo uskocim.... Spanija je drzava, a koliko ja znam ime drzave pise se velikim pocetnim slovom u ocom slucaju \"S\" Spanije... Sudeci po pisanju Spanske stampe, u slucaju da Inter ispadne iz lige sampiona kao Real,.....
alternativac, \'\'skontaj te\'\' se pise kao jedna rijec, znaci skontajte, gdje si zavrsio \'\'osmoljetku\'\'?? Pise se i kako i bi?? Gdje se pise?? Po zidovima? zar nije pravilnije bilo napisati nesto u stilu: Sudeci po pisanju spanske stampe, u slucaju da Inter ispadne iz lige sampiona kao Real,.....
piše se kako i bi( znaci kako i bi doslo do ransfera do kraja ljeta,ako bi inter ispoo u LP). skontaj te se prije nego sto se pocnete praviti pametni. . . nadjte si neku drugu zanimaciju,osim nakiljanja drugih. . .
Ako zelite biti pismeni kao smradovi citajte Sa-x. Ja i Dzeko smo imali srecu pa smo odrasli uz knjige i opismenili se prije ovih \"copy-paste\" tzv \"hala novinara\".
Španska štampa je, pak, opet ponovio nekadašnje priče.?? Zar nije pravilno : Spanska stampa pak \'\'zarez\'\' je ponovila stare price. Koristite li Google translator za prevodjenje??
Ma ovi su fakat prolupali dibidus, ne znaju ni sami šta pišu... ccc Da bi rastumačio značenje većeg broja njihovog tekstova moraš bacati grah ili gledati u karte.
Prevedite mi ovu zadnju recenicu \" Piše se kako i bi ako Inter za sedam dana, kao i Real, ispadne u osmini finala Lige prvaka od Chelseaja.\"\" Sta to znaci, da ako inter ispadne, ispasce ili sta??
.
mogu dovesti bilo koga ali djabe kad je uprava u realu rinaka