Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako, polako, ima i drugim misljenja. Vecina ovoga sto je rekao stoji. Zaboravljate koliko je vrijedio Porto s kojim je osvojio Ligu prvaka. U milionima - pisljiva boba, tek nakon naslova prodali su se za milione. Uostalom, nogomet ne bi bio tako zanimljiv da nema ovakvih likova, a Murinjo mi je sto puta drazi od jednog retardiranog Mancinija, kronera Pelegrinija, narcisa Pepa, ili nedonosceta Vilasa Boasa. A pogotovo mi je drag sto ustogljenim Englezima ponovo vadi mast, iako ne gotovim Celzi. Samo jos Klopu skidam kapu!
Bas tako. Sve je to show. Part of the Game.
Sve tvoje ekipe su vrjedile po 200+ miliona eura, nije tesko napraviti prvake od tih ekipa..haj napravi od ovih nasih retardiranih BH klubova, ciji igraci u prosjeku pretrce po 250m po utakmici
mislim da Porto 2004 nije vrijedio 200+ miliona a osvojio ligu prvaka s njima
Sa Portom je imao suce koji su poništili čist gol Unitedu u polufinalu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ti si seronja
ti si neprikosnoveni debil.
usta moja hvalite me...
tis gujca
Govno, seronja, levat, kurton, nečovjek, pizdun, serator, kloc,.....
Hajde, ostavite na stranu to što ga mrzite jer je arogantan, egoistican i to. To nema nikakve veze sa njegovom trenerskom karijerom. Frajer je osvojio sve što se moglo osvojit i tu mu treba kapu skinut.
...on ce da ispusi u ovom Chelsiju ono pravooo...ove godine ga nece biti nigdje na mapi ni u ligi prvaka ni premiershipu...to i on zna...
Naslov bi trebao ovako da glasi : Ja sam neprikosnoveni prvak hala i kanala.....
Narcisoidno umobolno nedonosce .
Mourinho svakoga dana pokazuje kakav čovjek nikada ne treba biti. Njegov bolesni ego sada već opasno šteti njegovom psihičkom zdravlju.
RINAKA-Š , vrijeme će već to dokazati!
Najbolji Real Madrid je uzeo LP umobolni portugalski poltronu...
Papak ostaje papak....
neprikosnoveni papak, da budemo precizniji :D