Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se fudbala tice englezi imaju najjaču propagandu. covjek bi rekao njihovi klubovi i reprezentacija su nedodirljivi. onda dodju spanci i švabe i pošalju ih kuci. zadnje 3 godine spanski klubovi uzimaju LP i LE a ovi se oped busaju. ako su im pročitani murinjo i 35-ogodišnji zlatan pojačanja onda se blago njima. zlaja u Barci nije igračima mogao vezat pertle a murinja na klupi Barce ni u snovima ne mogu zamislit
Ne kenjaj puno, nije zdravo
Zlatan i Jose - Special Two. Tandem Man.Utd. bosova.
United je i lani kupio sve sto je bilo na prodaju, pa opet slaba sezona.
Kralj
Aha, baš će Ibrahimović u 35-oj godini života nešto popraviti. Došo u Englesku da stavi završne funte na račun i ode iduće sezone. Nije budala da daje maksimum od sebe u tim godinama. A Murinjo se pokazao u Čelsiju prošle sezone. Nema ekipu od 2 milijarde, nema rezultata.