Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba biti IGRAČINA pa da dobiješ ovakve pohvale od "Special Ona-a"! Bravo Dijamantu!
A 90% ovih sto sad hvale Mourinha do jucer mu je psovalo sve kad je dotični imao neke ispade zbog losih partija Chelsea...e narode licemjerni
sad ti dobar murinjo cim hvali dzeku hahahahahahahaha joj licemjerja,a kad je murinjo hvalio modrica tad ste ga pljuvali ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast "SPECIAL ONE" uvijek si bio realan i objektivan, ali neki to od ljubomore jednostavno ne mogu da vide.Veliki pozdrav od Avdije
copyright
copyright
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://bet365.blogger.ba/ do 100 eura besplatno na prvi de po zit !
Želite isprobati nešto novo, nešto drugačije, nešto inspirativne prirode i pobjedničkog duha? Ako želite sve to, ondaa se nalazite na pravom mjestu! Budite odvažni i proučite našu stranicu koja je plod dugogodišnjeg rada i odricanja. Samo odvažni su pobjednici, budite pobjednici uz nas! Sve je priloženo na blogu i sve što trebate znati napisano je na blogu. Toplo se nadamo da vam je dosta više lopova i prevaranata i mainstream kladioničarskih servisa i usluga. Zato smo tu za Vas, da vas učinimo sretnim na dugoročne staze dugoročnom zaradom na potpuno novi diverzijalni način! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
Edine nemoj opet potpisati za Siti. Vidis li da te najveci treneri vise cijene nego oni. Dobar si im kad ih spasavas a cim onaj peder Aguero da jedan gol, odmah se on nacrta u prvoj postavi dok tebe salju na klupu. Idi u Dortmund, Milan, Celzi, ili Inter gdje ljudi znaju kakva si ti gol masina. Dokazao si se u Sitiju i zbog tebe ce danas slaviti jer si ih ti spasio protiv Villa-e i Evertona. Sad im samo kazi "nema na cemu" i fino preko vrata. :)
e da je mangup tako bi i uradio :)
Svaka cast za Edina Dzeku prava igracina, bolji je od naseg Mandzukica ! Pozdrav Bosno iz Zagreba, i sretno nam u Brazilu !
Zna to fudbalski svijet to i bez tebe MOUMOUMOU
Murinjo promjenjiv ko vrijeme ;)
Mourinho: Nisam te do sad volio, ali nakon ove izjave, nisi mi vise mrzak.
Dzeko je klasa i to pokazuje svojim golovima kada najvise treba i evo danas ce osvojit drugu prvenstvenu titulu, od Mourinha je lijepo da je to primjetio i istaknuo, mogao bi i Pellegrini to ponekad!
Dzeko legenda odveo svog taksistu iz sarajeva koji ga je vozio na treninge zelje u auto prodaju i kupio mu nov auomobil. Pravi je dijamant
aha aha jes jes aha aha
pa dzeki i je i bolje da ne ide kod murinja ,kad special one igra defanzivu.special difenc
aha aha jes jes aha aha
JOSE KAZE DRUGIM RIJECIMA DZEKI: NE POTPISUJ NOVI UGOVOR SA MAN CITIJEM, DODJI U CHELSKI! TO BI BILA TURBO KOMBINACIJA, BAS ME ZANIMA STA BI JOSE NAPRAVIO OD DZEKE! GARANTOVANO DA BI BIO PRVI STRIJELAC EPL.
Šta će Džeko u Chelsea-ju?? On je prekucao njemačku i englesku ligu!! Bolje bi mu bilo da ode u Italiju ono more ono plaže ono pice, lazanje, tortilje!! :D Što se tiće Chelsea-ja Ibraka i Costa su u opticaju pa ćemo vidjeti kako će to sve ispasti na kraju :)
DZEKO NE POTPISUJ NOVI UGOVOR SA MAN CITIJEM, ZATO STO ONI LOSI GLASOVI SA FORUMA MAN CITIJA ZAPRAVO DOLAZE IZ KLUBA I UZ BLAGOSLOV KLUBA. DA KLUB NIJE DAO BLAGOSLOV, MODOVI TOG FORUMA BI BANIRALI I BRISALI SVAKOG ONOG KOJI PROGOVORI JEDNU LOS RIJEC O DZEKI. A BILO JE I NAKON EVERTONA I VILLE TIPOVA KOJI SU TAMO PISALI DA JE DZEKO BIO FLOP NA TIM UTAKMICAMA. BJEZI DZEKO U CHELSKI, MOURINHO CE TE NAPRAVITI TOP STRIJELCEM ENGLESKE, OSIM TOGA, JEBENI LONDON, MEGA CITY.
"...na taj način otvoreno pokazavši da je jako zainteresovan za Džeku i da bi čak bilo moguće da pokuša njega dovesti u Chelsea tokom ljetnog prijelaznog roka." Ko je rekao ovo, novinaru? hahahahahahha Boze dragi, sta sve novinari nece izmislit i kako nece potvorit covjeka, pa to nije normalno. xD
pa to za blefiranje se moglo vidjeti protiv evertona.. ali kako god dzeko je prije svega ljudina pa onda igracina!
Dzeko pederu!!!!