Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duvaj ga usrinho imperium barcelonum poslat ce ti guardiola film kad se penzionise kako se pobjedjuje real madrid i dovodi do ocajanja njihov trener :D
TEK REKAO ZA SULEJMANA SMAJICA ? ?
Vi uopste niste procitali sta je receno za tog momka a to je \"da ima dusu\" u smislu, momak se trudi, stalno trci, kad pogrijesi vraca se i ganja dok ponovo ne oduzme loptu ili prekine akciju, sto je veoma rijetka osobina danasnjih igraca. I reci da DiMaria ne valja kao igrac jer neosnovano.
Di Maria je bolji od Ronalda za klasu.. Lik je kompletniji asistira, pogađa, dok ovaj drugi samo gleda sebe...
Di Maria je k u r a c od igraca....ili bolje receno \"kurčina\" !!!!
cuj cuj on je Ronaldo, bajgi zvjezda sto kosta 100 000 eura, a kas je trebalo protiv barcelone pokazat znanje nije se vidio, kad uporedis pare koje su za njega platili i kakav je njegov prilog ovom timu, onda je on najlosiji igrac koji je doso u Real, nema vise ZIDANA, CARLOSA, itd.
aaaaaaaaaaaaaaaa...pocrkat ce te,hahahahhha..AJMO SVI SAD CAMPEONE CAMPEONE OLE OLE OLEEEEE...
Sulejmanu Smajicu nabijem mamu na tuki
dive maria? srsly?
predobar fazon ! ! !
http://pokit.org/get/d774dfee73caebdf5df195667a9eab67.jpg
dimarija pravi cigan