Nakon pobjede nad Sevillom
0

Mourinho: Di Maria može biti primjer svakom nogometašu

Totalsport
Foto: AFP
Foto: AFP
Nogometaši madridskog Reala su se vrlo brzo i na sjajan način oporavili od domaćeg poraza protiv Barcelone. Doputovali su u Sevillu i doslovno zgazili suparnika uz pobjedu 6-2.

Tako Real opet ne dijeli prvo mjesto s Barcelonom - imaju tri boda više od velikog konkurenta.

"Očekivao sam pobjedu i da opet zasjednemo sami na vrh tabele. Najvažnije je danas bilo pobijediti, a mi smo osim toga ostavili i sjajan umjetnički dojam. Stvar je ljepša jer je s druge strane bio težak suparnik", komentirao je nakon utakmice Jose Mourinho.

"Možda rezultat nije pravo mjerilo snage u današnjem meču, ali smo definitivno bili bolja ekipa. Zaslužili smo ovo slavlje, a posebno sam sretan zbog Di Marije. Taj dečko ima dušu i može biti primjer svakom nogometašu. Prije ove utakmice je bio nekoliko dana u Argentini. Vratio se, odigrao fantastično i sada opet ide nekoliko dana u Argentinu kod svoje porodice na odmor. Samo neka uživa".

Za Cristiana Ronalda je rekao:

"Sasvim je normalno da postiže pogotke i time pomaže klubu. Njegova tri pogotka su uvelike usmjerila ovu utakmicu. Igra odlično, ali to je normalno, on je Ronaldo",završio je Mourinho.