Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoće ako zabrane ucesce dva Manchestera, arsenalu, totenhemu, liverpulu,
Thee Speical One !
"Didier je takodjer BEK", ili je mozda BACK (to jest vratio se) svaka čast prevodiocu ovog teksta, jos jednom novinar pokazao klasu...
Protiv barse 2012. je igro beka
Sa Realom ništa nije osvojio. Otjeran je, kasnije došao u Chelsea, opet u prvoj sezoni ništa nije osvojio. Posebno mi je drag poraz Chelsea od Atletico Madrida u Ligi šampiona.
lik kad kaze nemamo sanse ove sezone svi seru kao sta hoce ima para, jaku ekipu... sad kad kaze da ce dominirati svi seru kako je prepotentan :D nije se rodio ko je narodu ugodio
Pa smijesan je ovaj Murinjo kad sa onakvim Realom nista nije napravio, nece ni sa Celzijem
Mourinho mislim da si se malo presr'o
Ma da, opet stara dobra samouvjerenost i prepotencija. A prosle godine je kmecao pred svaku utakmicu, nazivajuci svoje protivnike favoritima. A sad ni manje ni vise nego decenija.
Ostaje da se vidi kako će to sve izgledati, ali ne mislim da će ti biti baš tako savršeno ;)
Pa hoće , kad u Čelziju igra više muslimana nego kod pitara .
imaš nickname, se*em ti se u čarapu. :*
dobar nick skroz , nemoj zezati