Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav kukavičluk? Šta lupate ba. Kao da moramo stalno napadat i držat loptu u svojim nogama? Barca to radi, ima 70% posjed lopte i šta je uradila? NIŠTA. Real im s\' 30% posjeda lopte zabije gol. Čvrsta odbrana, brz napad i gol. Pa nek se pike i valdes dodaju koliko hoće pred svojim golom, bit će na kraju barca imala 1000 pasova više od reala i to između golmana i štopera. Hahahaha. Hala Madrid! Grande Jose!
da Bog do i nasi igraju defanzivno kao Mourinhov Real
dobar je trener al igra kukavicki brate dragi. 3 zadnja vezna ejjj...
Barca ce muciti murinja sa petardama
Bosančeros ti si davno brate sazrio za psiho bolnice ! Ne pricaj gluposti, nepismeni cobane o nasljedniku velikog SAF-a !
P.I.Č.K.E.T.I.N.O JEDNA NAPADNI AKO SMIJEŠ.ZAPAMTITE...OVAJ ČOVJEK JE TRENERSKI BALOTELI...LUĐAK PRAVI.SLJEDEĆA STANICA POSLIJE REGALA MU NIJE MANČESTER NEGO UMOBOLNICA!!!
Hehehe...Vidim neki su vec otpisali Barcu...uskoro slijedi otreznjenje, sjetite me se iduceg utorka, nakon revansa.
Mourinho je profil trenera za instant osvajanje titula koji se ne može zadržati više od jedne sezone, u suprotnom bi doživio krah.
Igrati po principu \'\'lopta može proći, ali Realov igrač ne\'\'., pa da vidimo ko će koga do kraja.
nije ovo spanska liga,barca igra uvijek istu igru i ne znaju drukcije,dok mourinho ima takticku prednost,u lp moral reala je daleko veci,mislim da bi real trebao da ide dalje
Barcelona nema nikakvih problema? Pa pola ekipe povređeno. Ko će im igrati levog beka? Adriano povređen, Maxwell povređen. Ko će igrati štopera? Puyol povređen, a druge nemaju zamjene. Ovo će biti šega za Real Madrid.
Vidjet cemo ko ce proci dalje ili Barcelona ili realov bunker! :)
ja mislim da se Barsa trese od tih igracica :)) jedva cekam special five da te Barsa spusti kao na Camp Nou
Treba \'\'pokositi\'\' cijelu Realovu odbranu, sudija će maksimalno tolerisati takvu igru i gotova priča. Isto tako su se i oni krpili.
Cuj muciti,u finali ih je nadigrao :)))