"Ne radi se o velikoj prednosti"
0
Mourinho: Barca ima samo bod više, a to je ništa
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
banjalučani se drže za ručice - neprocjenjivo
jbo mourinha pederi hodaju banja lukom hahahaha
bolje nek se portal zove mourinho.x.com...je.o vas ba vise on sta vam je
Hahahahah a vidi kako ovaj jadnik ovdje sam pokušava da se izvuče iz činjenice da je gej i iz tog pederskog masla :D Tvrdi jadan uporno da nije, nervira se, pokušava da vrijeđa, a mi padamo od smijeha....:D
Opet pričaš u prvom licu jednine! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! OPAŠI SE EKSPLOZIVOM I BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!!!! I S L A M O N A C I S T I !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!!!!!
Murinjo je sandžaklija iz Tutina.
koga je dodik ono ufatio za ruku u BL
ŽIVIO MURINJO !
hoćemo paradu ! ! !
samo smo hteli da iskoristimo suncan dan.... malo smo preforsirali bulju a i kolena nas bole.... Milorade vole te tvoji decaci....
izgleda da ti je to objasnio kačavenda izmedju dva felacija
Na slici su bošnjaci(ma šta to značilo) povratnici,navikli u džamiji da ih hodža taslači,pa ih prebacilo;zaboravili da nisu u džamiji!Po Kur\'anu pederluk je obavezan i poželjan!
ali i tezi raspored.....a losiju ekipu!!!
polako, bit će i 10, 20 i 30 :)
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM! I S L A M O N A C I S T I !!!