Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Murinjo ima: Kostu, Vilijana, Hazarda, Fabregasa, Oskara, znači napad samo takav a u 15 utakmica dali 17 golova. Ili se je pogubio ili ga igrači bojkotiraju.
Eo vidi ovo, Fabregas od kako je dosao u celzi( A IGRACINA JE NAD IGRACINAMA, KAD SU U PITANJU PASOVI, PREGLED IGRE, RAZIGRAVANJE) se izgubio, samo je u prvoj sezoni i to u prvom dijelu bio dobar. Izgubio se zato jer ga Murinjo koristi cesto u defanzivnim zadatcima, stavlja ga u par s Maticem da presjeca kontranapade, da je u odbrani konstantan i tu se pravi greska. Takav igrac mora imati slobodu, isto tako je i sa Hazardom, pa zamisli sad npr Hazarda u Realu(s onakvom napadacki orjentisanom
igrom). Pa on bi razvaljivao. Wilian isto tako, al bukvalno isto tako, hop idi malo u napad, a najbitnija je defanziva, i ako zabijemo jedan gol vracamo se nazad i odrzaji tako. Takvi dobri igraci znaju biti zrtve taktike, u tom slucaju nema napretka. Jer oni su stvoreni da budu napadaci, da konstantno vrse presing. Murinja je ukopalo to sto se odbrana istrosila, Kejhil, Teri i Ivanovic(koji je ove sezone previse forsiran jer je najvise istrosen). Zatim Murinjo greske pravi kod mladjih igraca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Speacial One propao ko zeton
Ti bi teško i u Radniku iz Hadžića a kamoli u Chelseam
ne bi ja bio tako siguran... to sto ti radis ove sezene je bruka ,koja nije vidjena boga pitaj,,
odstupi sa trenerske pozicije kretenu debilski, zar ne vidiš da si upropastio europski klub, još samo fali da ih odvedeš u drugu ligu