Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
17 godina iza rata Velez neigra na svom stadionu...jos ih zamalo pobise ustase prosle ili predplosle godine....Incko gledas repku a negledas ovo,a i vi na vlasti .
Sto ga klix suknu Zrinji zadnjom recenicom... samo treba pazljivo procitati tekst, i skntace zasto.
Zna se ko ima tradiciju i ciji je Bijeli Brijeg!
K'o sto je rek'o onaj frajer sto navija za Zrinjski kad su ga pitali za koga mu djed navija pa je rekao:"Velez." I djedovi su vam navijali za Velez!!!!
ma neka pobijedi bolji, a budalama neka policija malo poravna leđa i protrese bubrege...
Bice gusto, bice 0-2
svi znamo da ultrase u mostaru kontrolisu hdz-ovci i da su to placeni ljudi da prave nerede....pitam se samo odakle toliki ultrasi nakon rata,za kog su navijali prije rata ? ocekujem da velez sutra pobjedi ove nacionaliste i ako budu opet ovi ultrasi divljali onda ih treba izbaciti iz lige...pozz iz Tuzle
Velež i Zrinjski i jesu politika. Velež komunistički, Zrinjski domobranski. Velež bošnjački, Zrinjski hrvatski. Velež crveni, Zrinjski bijeli. Velež muslimanski, Zrinjski katolički. Velež van grad, Zrinjski u gradu. Velež na istoku, Zrinjski na zapadu. Velež ANTIFA, Zrinjski ANTIANTIFA. Velež SDA, SBiH i SDP, Zrinjski HDZ, HDZ90 i HSP. Itd itd. Sve je to politika.
HAJMO VELEEEEEEEEEEEEEEEŽ