Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Zrinjskom. Sta podrska Velezu ? Podrzavamo ih godinama pa nikome nista. Sve gori i gori. Podrzavamo i istocnu stranu Mostara, a oni od tog dijela grada Stolac napravise.. i sve su krivi drugi za njihove gluposti... a jos im i mi sadaku dajemo da opstanu. Bagra lijena. Podrska Zrinjskom da vam se nehebe majke milosne... pa onda ispijajte kahve i igrajte tavle do mile volje.
Definitivno si upravu, svi smo govorili podrska Velezu, kad se igrao kup utakmica Zeljo - Velez, prvi susret poslije rata, docekali smo ih ko da smo braca, nekoliko godina kasnije Velez ulazi u prvu ligu, oni nas docekaju ko da smo im zdrav zub izvadili i ne samo nas nego i Sarajevo.Podrska za sta?Da nas opet dobro mogu marisat i svasta skandirat.Od navijaca Zrinjskog to je i ocekivat pa i otupis od debila, ali od onog koga smo docekali ko bracu ne ocekujes to.Podrska Zrinjskom!
Podrška Rođenim!
Potpora Zrinjskome
Barem nece biti 0:0 kao u sarajevskom gradskom derbiju...
Ko su ovi