Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je pravi Mostar ...
Šest ljiljana zlatne boje simbol Bosne moje
......ispada da se nigdje u bih ne navija za reprezentaciju osim u istočnom mostaru...........i sad svi komentatori potpaljuju lokalne glupsone da naprave nekakvi zijan........i onda kada nastupi šteta svi se snebivate.... ......gledajte tekmu u svojoj avliji i navijajte za koga hoćete i mirna bosna....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Skratite, BiH je uz BiH!
TAMAN TAKO, NE ZNAM ŠTO SE UOPĆE SPOMINJE ZAPADNA STOKA MI DANAS SLAVIMO I NIŠTA NAM NE MOŽE POREMETITI ĆEIF
JAKO BITNO ŠTO ĆE BALAVCI OD 15-16 GODINA DISLAJKATI TAKO ISTO U KISELJAKU ZAPALE ZASTAVU BIH PA DRUGI DAN ANTE IZ MOSTARA NAPIŠE KAKO HRVATI NAVIJAJU ZA BIH A ONO "JAO KAKO JE DIVNO KAD TO KAŽE JEDAN ANTE" PA OPLETI PO LAJKOVIMA NEKA, ODRAST ĆETE I VI, SAMO POLAKO....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eh kako bi bilo lijepo ovu kasabicu posuti benzinom :) ) ) Nazalost HVO ovdje nije dobro odradio posao NAZALOST.
kojim benzinom garibu? Pa nemate s cim dupe da obrisete pizda ti mayerina a prosipao bi benzin. Pitaj nodicka mozda ti da on ima dovoljno da opskrbi sve pumpe u cetnitetu cujem.
U svoj ovoj ljepoti ima jedno crnilo koje me najvise boli, a to je da je jedna strana grada ushicena, nestrpljiva, okicena i vesela, a druga tiha, obicna i neprijateljski nastrojena. Cak se ne moze ni reci ''Mostarci svim srcem uz zmajeve'' kada ne navijaju svi za zemlju koja ih hrani i cijim tlom hodaju... Tuzno :(
Mostarci jesu uz zmajeve ;) ovo ovamo sto je tiho, obicno i neprijateljsko, to je ono sto se spuzlo zadnjih godina i umislilo da se moze zvati Mostarcima za 1000-2000 KM po metru kvadratnom :) zatucani seljak ostaje zatucani seljak, Mostarac ostaje Mostarac :))) pozdrav Tebi, moja Mostarko od jedne ponosne Mostarke s te tihe strane gdje nas itekako ima sto navijamo ;) :))))
Kapa dole dame, jer to jeste i ljubim ruke objema
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
adidas sa dvije crte je zakon.
Ova sa 4. slike je prava vatrena navijacica, kojoj bi pozavidjele mnoge Brazilke i ostale Juznoamerikanke.
PRKOSNA I PONOSNA
Pozdrav za Mostar i raju s Carine.
zastave zelene bertke,postrojbe hvo-a oslikaju pravu sliku ovog hamelja od grada
Volio bi da ste uslikali i zapadni mostar, poređenja radi....
ljiljani su najljepsa zastava na svijetu!!!!! jedva cekam da ih opet krenemo koristiti umjesto geometrije!!
Slađem se s tobom berkserk, retardi su retardi, bili oni umotani u šahare, ljiljane, orlove, ili turske mjesece, kad time kriju šupljinu u glavama. Dabogda Hrvatska izgubila u finalu SP-a od Bosne :-). Sretno Zmajevi, i sretno Vatreni.
Bome Klix zna i obrisati komentar :)
Sad da naiđe čika Slobodan Praljak pa da opet "interveniše"...
u Neretvi?
Klix ne sere sad kad su u pitanju ljiljani nego kad zastava herceg bosne se viori onda vam ne odgovara!!!!!!
zato hrvati danas svugdje u bosni zive bolje nego bilo ko, imaju bolja radna mjesta i bolje plate dok su muslimani bijeda i jad bosne
BIH - Argentina 0:5 Leo,Leo vamos vamos
Andele, andele ti u PM!
JE LI TE STID TAKO PRICATI? ZIVIS U ZEMLJI KOJA SE ZOVE BOSNA I HERCEGOVINA. TA ZEMLJA TI DAJE HLJEB ILITIGA KRUH U USTA. TI HODAS PO NJENOM TLU. ZIVIS U NJOJ. IMAS KROV NAD GLAVOM. A ZELIS JOJ ZLO??? DOK JE OVAKVIH LJUDI NAMA POMOCI NEMA.
ZA NEPISMENE PAPKE: Plavi grb sa 6 bosanskih ljiljana (lilium bosniacum) razdvojenih bijelom linijom je grb prvog bosanskog kralja, kasnije koristen i kao grb Republike BiH (moderniziran).
ZA JOS NEPISMENIJE PAPKE: Prvi kralj Bosne je bio Tvrtko I Kotromanic (OD BOSNE), okrunjen u bogumilskoj "crkvi" kod Visokog davne 1377. A ko su bili bogumili? Pa eto, neki narod koji nije vjerovao da je Bog isto sto i otac i sin i nakav duh vec jedan, sto nisu vjerovali u slike, sto su se molili jednom Bogu pet puta na dan, sto nisu pili i jeli krmetinu, sto ih je rimska crkva prozvala hereticima zbog toga. Isti oni koji su prirodno prihvatili islam kada su turci dosli 'vamo jer je vjera bila prakticno ista.
I ZA PAPKE KOJI MI PUCAJU NEGATIVNE Boli istina?i
PRIKAŽI ODGOVORE (9)