Nogomet
0

Moratti: Adriano je donio pravu odluku

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Predsjednik Intera Massimo Moratti najnoviji je u nizu bliskih ljudi brazilskog nogometaša Adriana koji su se oglasili povodom njegova prijevremenog penzionisanja.

Adriano je imao burnu sezonu, brojne sukobe s Interovim trenerom Joseom Mourinhom radi kojeg je u nekoliko navrata uslijedila suspenzija, a nakon nedavnog kvalifikacijskog susreta Brazila s Peruom u kvalifikacijama za SP 2010. godine nije se uopće vratio u Inter.

Po medijima se svašta nagađalo, od toga da je Adriano otet, pa da je čak i mrtav, ali on se samo sklonio od očiju javnosti kod obitelji u Riju. Nakon toga se obratio javnosti i poručio da se privremeno želi povući od nogometa. Moratti smatra da je takva odluka ispravna.

  • Nisam šokiran onime što se dogodilo, iako mi je jako žao što se Adriano našao uopće u takvoj situaciji. Iskreno mi je žao što je došlo do toga da mora razmišljati hoće li nastaviti karijeru, ali vjerujem da je kratak predah najbolje rješenje za njega. Nisam s njim razgovarao u posljednje vrijeme, ali najvažnije je da se on oporavi i uhvati u koštac sa svojim problemima – rekao je Moratti za Sky Sports.