Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Balotelli ce biti najbolji strelac Serie A
odlican igrac. on, de jong i moguce honda bi bila veoma dobar vezni red. samo je problem ko ce biti cetvrti igrac tu. muntari mi se uvijek cinio nesigurnim, nocerino od odlaska ibrahimovica ne zna udarit loptu, jedino ovaj mali poli bi mogao iznenaditi. kada bi dosao honda i kakav kvalitetan stoper bio bi zadovoljan milanom, ali ako ostane ovakav tim tanko ce biti
car , pravi kapiten , kako je samo odigrao proslu sezonu , vukao je cijeli vezni red , bez njega ne bi zavrsili u prilici da se borimo za LP definitivno.
Pa kako da ne vuče cijeli vezni red kad su oko njega sve sami trkači ?? On jedini iz veznog reda liči na kreativca a da je neki umjetnik i nije !!
pa on i nije umjetnik ili ti ga kreativac , njegova pozicija je pozicija zadnjeg veznog tj ispred odbrane gdje se najbolje snalazi a to sto mi nemamo kreativca pa on jadnik mora da to glumi je druga stvar. u odbrani covjek radi ogroman posao , a i prema naprijed jer nema ko drugi .vidjelo se kako smo igrali bez njega ono nekoliko utakmica kad je bio povrijedjen , kita do kite u sredini.nije on dzaba standardan u italijanskoj reprezentaciji a ako iko ima dobrih veznjaka onda je to talijanska repka.
bjez montolivo nisi vala ni ti za kapitena...